Proslavite dolazak ljeta!

Auto Nuić je ohladio cijene!

Zabilježi datume: 18.6. - 22.6. 2019. godine. Osim atraktivne ponude za vozila, Auto Nuić je pripremio još iznenađenja za Vas.
Gospodarstvo / Promo | 18. 06. 2019. u 13:15 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskoristite posebnu akciju pod nazivom "Auto Nuić je ohladio cijene!" u Toyota i Volvo salonima tvrtke Auto Nuić d.o.o. Mostar, te ostvarite maskimalnu uštedu do 13.500 KM u zavisnosti od modela i opreme vozila.

Broj vozila je ograničen, a na atraktivoja listi vozila za koja vrijedi poseban popust nalaze se sljedeći modeli iz ponude: novi Toyota Yaris, nova Toyota Corolla, Toyota C-HR, nova Toyota RAV4, Volvo V40, Volvo XC40 i Volvo XC60.

Auto Nuić d.o.o. Mostar obilježava dolazak ljeta sa zaista posebnim uslovima kupovine do 1.7.2019.

Najbrži mogu doći do svog željenog vozila po posebnim uslovima i cijenama, pa tako Toyota Yaris možete imati već od 19.750 KM, a potpuno novu Toyota Corollu Sedan već od 33.000 KM.

Genijalni Toyota C-HR sa 1,2 Turbo (116 KS) motorm i C-ENTER paketom opreme je dostupan već od 37.990 KM, dok uz Toyota C-HR HYBRID idu HIBRIDNI BONUS u iznosu od 6.650 KM i 10 godina garancije na hibridnu bateriju.

Potpuno nova legendarna Toyota RAV4 je dostupna već od 56.920 KM s PDV-om, a svi kupci će uz aktraktivnu cijenu dobiti i jedan od 3 ponuđena paketa dodatne opreme GRATIS, te tako ostvariti dodatnu uštedu.

U slučaju odabira novog vozila tijekom trajanja ove ponude dobijate i 20 % popusta na svu dodatnu opremu kupljenu uz vozilo uz besplatnu ugradnju u prodajno – servisnom centru Auto Nuić d.o.o. Mostar.

Foto: www.autonuic.ba / Auto Nuić je ohladio cijene!

Naravno, u Auto Nuiću nisu zaboravili ni ljubitelje Volva pa su pripremili posebno atraktivnu ponudu s ograničenim brojem Volvo vozila.

Tako markantni Volvo V40 Inscription+ može biti Vaš već za 43.063 KM, XC40 već za 56.771 KM, a najsigurniji automobil na svijetu Volvo XC60 B4 AWD A Momentum Pro već za 89.950 KM.

Pored akcijskih cijena za Volvo vozila, Auto Nuić d.o.o. Mostar je dodatno obogatio ponudu za sve ljubitelje Volva. NOVO u ponudi tvrtke Auto Nuić je VOLVO SELEKT - provjerena i u 110 točaka pregledana rabljena VOLVO vozila.

Tako Auto Nuić u sklopu programa ponude Volvo Selekt vozila od sada kupcima nudi najkvalitetnija moguća, pažljivo odabrana, rabljena Volvo vozila - starosti do pet godina, poznatog porijekla, originalne kilometraže i besprijekornog stanja.

Svaki ponuđeni automobil iz Volvo Selekt programa prolazi više od 100 provjera od strane Volvo tehničara i mehaničara i sjajna je šansa za kupce rabljenih automobila, a tu je i mogućnost dokupa tvorničke garancije.

Osim atraktivne ponude za vozila, Auto Nuić je pripremio još iznenađenja za Vas.

Naime, dok neki tek usvajaju hibridnu tehnologiju, Toyota se svrstava među pionire, ali istovremeno i vodeće proizvođače vozila sa hibridnim pogonom.

Stoga Vas iz Auto Nuića pozivaju da u razdoblju od 18.6. - do 22.6. 2019. posjetite prodajno – servisni centar na adresi Bišće polje bb, Mostar i doživite nezaboravno iskustvo vožnje najnovije generacije Toyota Hybrida koji se, pored već poznatih prednosti kombinacije elektromotora i benzinskog motora, zahvaljujući novoj Toyotinoj globalnoj arhitekturi TNGA, odlikuju izuzetnom dinamikom i tako pružaju izuzetan užitak u vožnji i uvjerite se u jedinstvenu lakoću vožnje Toyota hibrida.

Naravno ni ljubitelji Volva neće ostati uskraćeni, pa će na raspolaganju za testne vožnje biti svjetski automobil 2018. godine i najsigurniji automobil na svijetu Volvo XC60, te Volvo V60, i Volvo V40, a za ova vozila sa jako malom pređenom kilometražom smo osigurali i velike cjenovne uštede za potencijalne kupce.

Također, uz posebne cijene za modele iz Toyota i Volvo ponude, Auto Nuić d.o.o. Mostar je u suradnji s partnerima pripremio i atraktivne pakete financiranja tako da je vrijeme da izaberete najbolju ponudu.

Auto Nuić d.o.o. – Snaga kvalitete!

Kopirati
Drag cursor here to close