Elektronsko izjašnjavanje

AMUS: Priopćenje za članstvo i javnost

AMUS neće odustati u svojim namjerama i nastojanjima da riješi međusobne odnose s javnim servisima u korist svih naših članova", stoji u priopćenju za javnost Asocijacije kompozitora muzičkih stvaralaca.
Gospodarstvo / Promo | 12. 02. 2021. u 08:25 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poštovane autorice i autori, članovi AMUS-a, ovim putem vas obavještavamo da se elektronsko izjašnjavanje članstva po Pozivu od 29.01.2021. godine prekida jer je Institut za intelektualno vlasništvo BiH zabranio elektronsko izjašnjavanje.

Uputili smo Poziv za elektronsko izjašnjavanje našim članovima po ovom važnom pitanju iz razloga što smo zbog aktualnih mjera prevencije donesenih od strane nadležnih institucija onemogućeni da održimo Skupštinu uživo, a sve u skladu s važećim internim aktima Udruženja.

Međutim, Institut za intelektualno vlasništvo BiH insistira na formalnom susretu, što samim tim onemogućava naše trenutno djelovanje.

Želimo se zahvaliti svim članovima AMUS-a koji su se odazvali Pozivu za izjašnjenje. AMUS neće odustati u svojim namjerama i nastojanjima da riješi međusobne odnose s javnim servisima u  korist svih naših članova", stoji u priopćenju za javnost Asocijacije kompozitora muzičkih stvaralaca.
Kopirati
Drag cursor here to close