Xiaomi

24 mjeseca garancija i najbolje cijene u BiH! To mogu samo Xiaomi i BigBuy.ba

Uz najniže cijene Xiaomi uređaja u BiH dajemo i 24 mjeseca garancije, a svi uređaji su prilagođeni europskom tržištu.
Gospodarstvo / Promo | 12. 01. 2018. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč tome što možda niste zainteresirani za vijesti iz svijeta pametnih telefona sigurni smo da ste u posljednjem periodu puno čuli ime Xiaomi. Radi se o kineskom brandu pametnih telefona koji je posljednjih godina doživio takav rast i uspijeh da od njega strahuju i nekada nedodirljivi giganti poput Samsunga ili Applea.

Mi u BigBuy.ba prepoznali smo potencijal i kvalitet koji posjeduje ovaj brand, te se izborili za poziciju distributera u Bosni i Hercegovini. Ovakav iskorak nam je omogućio da svoju punudu dignemo razinu iznad od čega najviše benefita imaju naši kupci jer sada uz najniže cijene Xiaomi uređaja u BiH dajemo i 24 mjeseca garancije, a svi uređaji su prilagođeni europskom tržištu.

Ono čime se ovi uređaji odlikuju su premium hardver i kvaliteta izrade, te softverska podrška kojom Xiaomi već duži niz godina kupi puno simpatija. Da budemo konkretni kod Xiaomi telefona plaćate samo vrhunske komponente i iskustvo što ga čini daleko najisplativijim kada gledamo omjer uloženo-dobiveno.

Foto: BigBuy.ba / Xiaomi

Iz naše bogate ponude izdvajamo Xiaomi Mi A1 (4/32GB) za 499 KM koji je jedan od najtraženijh modela današnjice, a krase ga moderan dizajn, 5,5“ FullHD zaslon, Snapdragon 625 i odlična postava kameri (12+12+5MP) gdje se posebno izdvajaju dvije stražnje koje daju perfektan efekt zamućene pozadine. Uređaj stvoren za znalce.

Foto: BigBuy.ba / Xiaomi

Tu je još i ultrapovoljni Xiaomi Redmi 4A (2/16GB) za 229 KM koji doslovno svima omogućava da za male novce kupe izrazito kvalitetan telefon. Krase ga 5,0“ HD zaslon, Snapdragon 425, 13 MP stražnja i 5 MP selfie kamera. Idealan uređaj za one koji traže svoj prvi pametni telefon

Xiaomi Redmi Note 5A (2/16GB) za 239 KM je jedan on najnovijih uređaja ove kompanije i donosi prostrani 5,5“ zaslon u niži cjenovni segment. Da u kompaniji ne pristaju na kompromise jasno govore Snadpragon 435, baterija kapaciteta 3080 mAh i 13+5 MP kombinacija kamera. Savršen uređaj za one koji uživaju u multimediji.

Foto: BigBuy.ba / Xiaomi

Svu našu ponudu možete pogledati u našim trgovinama u Širokom Brijegu i Ljubuškom koje se nalaze u sklopu Trgovačkog centra Namex, ali i na našem webshopu na www.bigbuy.ba odakle iz svog naslonjača možete naručiti telefon na kućnu adresu.

Pronađite nas još na: Facebooku ili OLX-u

Kopirati
Drag cursor here to close