Bonitetna izvrsnost

Završene pripreme za poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija HNŽ

''Cilj nam je približiti ovu temu poslovnoj javnosti, i istaknuti značaj bonitetno izvrsnih kompanija za razvoj svoje regije'', poručuju organizatori
Gospodarstvo / Posao | 10. 10. 2018. u 16:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: www.bisnode.com / Arhiva

Završene su pripreme za sutrašnji poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija HNŽ koji Bisnode organizira u Mostarskoj vijećnici. 

''Cilj nam je približiti ovu temu poslovnoj javnosti, i istaknuti značaj bonitetno izvrsnih kompanija za razvoj svoje regije. Skup će pozdraviti i predstavnici institucija koje su pokrovitelji susreta, Ministarstvo gospodarstva HNŽ i ministar Željko Laketić i ispred Grada Mostara gradonačelnik Ljubo Bešlić, koji će i na ovaj način pokazati svoju podršku gospodarstvenicima svog grada i županije, kao još jednu u nizu aktivnosti koja će doprinijeti  stvaranju što boljeg poslovnog okruženja za napredak ekonomije ove regije'', navodi se u priopćenju Bisnodea.

Susret će istaknuti najzdraviji dio gospodarstva županije i grada, pokazati gospodarske rezultate županije te koliko su bonitetno izvrsne kompanije doprinijele njenom razvoju.

Potvrdu bonitetne izvrsnosti odnosno Certifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznatu potvrdu ekonomske kvalitete poslovnog subjekta, ovom će prilikom dobiti 12 kompanija iz 4 općine županije, kao i kompanije koje ćemo ugostiti iz Posušja, Livna, Tomislavgrada i Jajca.

''Posebno nam je drago što ćemo biti u prilici da dodijelimo i dva certifikata Zlatne bonitetne izvrsnosti, kao nadprosječnu vrijednost kompanije koja tri godine za redom iskazuje najvišu ocjenu izvrsnosti. S obzirom da je manje od 3% bonitetno izvrsnih zlatno,  a to je svega 0,56% u odnosu na aktivne kompanije županije, ovo  je zaista specijalno priznanje za kompanije županije. Podsjećamo da bonitetna izvrsnost definira natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekat. Certifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, koji certificirane kompanije svrstava u sam vrh domaće privrede, stavljajući ih u ravnopravan položaj sa kompanijama iz EU, jer se pri ocjenjivanju primjenjuje ista metodologija i dokazani kriteriji.

Kopirati
Drag cursor here to close