Ostao bez posla

Vožnja pod utjecajem kokaina: Političar ostao bez svojih poslova

Političar ostao bez svih poslova zbog vožnje pod utjecajem kokaina
Gospodarstvo / Posao | 09. 02. 2018. u 17:07 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jakob Engel-Schmidt, koji je bio zastupnik Liberalne stranke u Skupštini Venstrea, dobio je otkaz na tri radna mjesta nakon spomenutog prekršaja koji je napravio u srpnju 2017. godine

Jakob Engel-Schmidt, danski političar, ostao je bez svih poslova nakon što je vozio automobil dok je bio pod utjecajem kokaina, javlja agencija Anadolija.

Engel-Schmidt, koji je bio zastupnik Liberalne stranke u Skupštini Venstrea, dobio je otkaz na tri radna mjesta nakon spomenutog prekršaja koji je napravio u srpnju 2017. godine.

Kažnjen je i zabranom vožnje automobila u periodu od tri godine.

Političar je nakon prekršaja i sam priznao da je vozio pod utjecajem narkotika.

"U srpnju prošle godine sam napravio najveću grešku u životu. To je potpuno neprihvatljivo ponašanje", napisao je Engel-Schmidt na društvenim mrežama.

Iz Liberalne stranke su poručili kako je skoro nemoguće da Engel-Schmidta vrate na mjesto zastupnika nakon spomenutog skandala.

"Jakob Engel-Schmidt je uradio nešto što je stvarno glupo i ilegalno. I sam je rekao da je to neoprostivo, i u tome se potpuno slažemo s njim", naveli su iz Liberalne partije.

Političar je radio i u koledžu "Niels Brock" iz kojeg su, nakon skandala, poručili da su postigli dogovor s Engel-Schmidtom da više ne radi u njihovoj obrazovnoj ustanovi.

Povremeno je radio i kao komentator na danskoj televiziji "TV2", ali je zbog prekršaja s kokainom i kod njih dobio otkaz.

Iz Skupštine Venstrea su također, poručili da je u okviru Liberalne stranke donesena odluka da Engel-Schmidta zamijene novim zastupnikom.

Kopirati
Drag cursor here to close