Nema suglasnosti

Vlada SBŽ-a nije za izradu registra zaposlenih u javnoj službi

Incijativu za uspostavu registra predložio je Tim za sprečavanje korupcije.
Gospodarstvo / Posao | 14. 08. 2020. u 09:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Srednjobosanske županije (SBŽ) nije dala suglasnost za izradu Registra zaposlenih u javnoj službi u toj županiji, stoji u petak u priopćenju nakon održane sjednice.

Incijativu za uspostavu registra predložio je Tim za sprečavanje korupcije.

Na istoj sjednici, Ministarstvo gospodarstva je predložilo, a Vlada SBŽ-a donijela odluke i dala suglasnosti o izmjeni Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije 'Tekući transferi drugim razinama vlasti i fondovima', poticaji gospodarstvu.

Novac je također usvojen i za potporu razvoja poduzetničkih zona.

Vlada je donijela odluku o izmjeni Odluke o usvajanju Programa utroška sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije 'Tekući transferi neprofitnim organizacijama', Ekonomsko-socijalnom vijeću za područje SBŽ-a.

Izmjenjena je odluka Programa korištenja sredstava sa kriterijima raspodjele sredstava sa pozicije 'Subvencije privatnim poduzećima i poduzetnicima' za podršku razvoju poduzetništva i pokretanju novih Start -up kompanija, kao i za sudjelovanje na sajmovima i izložbama.

Dana je suglasnost za sklapanje ugovora o djelu radi povećanja obima posla uzrokovanih pandemijom COVID-19 na razdoblje od 6. mjeseci te za povećanje plaće državnom službeniku u Ministarstvu gospodarstva, stoji u priopćenju Vlade SBŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close