Samo veselo

VIDEO | 'ko bi reko… Pogledajte zabavu povodom proslave leta u Mostaru

Hrvatski portal piše kako je neslužbeno doznao da je troškove platio grad Mostar.
Gospodarstvo / Posao | 04. 05. 2018. u 15:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Croatia Airlines uvela je let iz Zagreba prema Mostaru, a na prvom, promotivnom letu bili su mnogi uglednici, uključujući hrvatske i BiH ministre, objavio je portal Net.hr navodeći kako je u ljetnikovcu Radobolja u Mostaru za okupljeno društvo organizirana raskošna zabava.

Hrvatski portal piše kako je neslužbeno doznao da je troškove platio grad Mostar.

Naime, iz zračne luke Franjo Tuđman poletio je u četvrtak prvi zrakoplov prema Mostaru čime je službeno uvedena nova međunarodna linija Zagreb-Mostar.

''No, nije se radilo o običnom letu, bio je to prvi promotivni, slavljenički let, nesumnjivo besplatan za sve uglednike koji su bili pozvani. A pozvani su bili predstavnici Croatia Airlinesa, ali i brojni političari i uglednici i sa strane BiH i Hrvatske'', piše Net.

Video: Vesela proslava prvog leta Zagreb - Mostar


U službenom priopćenju je objavljeno da su na svečanom dočeku zrakoplova u Mostaru sudjelovali gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, ministar prometa i komunikacija Federacije BiH Denis Lasić, poseban izaslanik premijera i ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske Oleg Butković, ministar državne imovine Republike Hrvatske Goran Marić, ministrica financija Federacije BiH Jelka Miličević, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bariša Čolak, predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Edin Mušić, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg, veleposlanica Bosne i Hercegovine u Hrvatskoj Renata Paškalj, ali i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, zatim poznati glumac Slaven Knezović, i mnogi drugi…

Net.hr piše kako se u prilogu kojeg je emitirala HTV u trećem dnevniku vidjelo da je atmosfera na besplatnom promotivnom letu bila iznimno vesela. Net.hr saznaje da je u Mostaru, u Ljetnikovcu Radobolja, za okupljeno društvo upriličena raskošna zabava, s bogatom ponudom jela i pića, a posebno je veselje izazvala zvijezda večeri, Halid Bešlić. Dobro raspoloženje na svom instagram profilu zabilježila je i glumica Ornela Vištica.

''Moglo bi se reći:  građani Mostara počastili hrvatske i BiH ministre i brojne uglednike. Nismo, na žalost, uspjeli saznati koliki su bili troškovi, odnosno, koliki su ceh platili građani Mostara''. Navodi hrvatski portal.

Kopirati
Drag cursor here to close