Od čega da živimo?

Ugostitelji i glazbenici na prosvjedima u Sarajevu

Organizatori prosvjeda rekli su da će poštovati sve preporuke Kriznog stožera te da će svi sudionici morati da nose maske i poštuju fizičku distancu.
Gospodarstvo / Posao | 30. 07. 2020. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gospodarstvenici, ugostitelji i glazbenici najavili su za četvrtak u Sarajevu prosvjed zbog novih mjera Kriznog stožera povodom epidemije virusa korona.

Odvjetnik koji zastupa ugostiteljske radnike Bojan Veselinović rekao je za medije da će okupljeni od vlasti BiH tražiti da im se omogući radno vrijeme u skladu sa načinom registracije, te da, ukoliko im se u potpunosti zabranjuje rad, BiH preuzme fiksne troškove najma, plaće radnicima i uplate doprinosa.

Organizatori prosvjeda rekli su da će poštovati sve preporuke Kriznog stožera te da će svi sudionici morati da nose maske i poštuju fizičku distancu.

Prosvjedima ugostiteljskih radnika, koji su najavljeni za 11 stai ispred zgrade Parlamentarne skupštine BiH, pridružit će se i glazbenici koji nastupaju u ugostiteljskim objektima.

Krizni stožer federalnog ministarstva zdravstva krajem prošlog tjedna donio je odluku da radno vrijeme ugostiteljskih objekata u Federaciji BiH bude maksimalno do 23 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close