Konferencija-okrugli stol

U Mostaru će se razgovarati o zapošljavanju osoba s invaliditetom u FBiH

Okrugli stol je financijski podržan od strane Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom FBiH.
Gospodarstvo / Posao | 06. 04. 2019. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konferencija-okrugli stol na temu zapošljavanja osoba s invaliditetom na području FBiH održat će se u četvrtak, 11. travnja, u dvorani 1 (paviljnon 1) s počekom u 11 sati na mostarskom Sajmu gospodarstva.

Na Konferenciji-okruglom stolu bit će prezentiran Zakon o zapošljavanju osoba s invaliditetom, javni pozivi koje Fond raspisuje za zapošljavanje osoba s invaliditetom te mogućnost apliciranja poslodavcima na javne pozive Fonda.

Uz to, sudionicima će biti predstavljen rad udruge ''Utjeha'' Široki Brijeg i poduzeća ''Radin'' Mostar kao primjeri dobre prakse zapošljavanja osoba sa invaliditetom.

''Pozivamo sve zainteresirane građane i poslodavce da uzmu svoje učešće na ovoj Konferenciji-okruglom stolu i možda zaposle osobu s invaliditetom u svom poduzeću, firmi ili u državnoj instituciji'', navode organizatori iz udruge ''Utjeha''.

Okrugli stol je financijski podržan od strane Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close