Simbol Hercegovine

U Grudama skup o kreiranju politike razvoja sektora kamena

Događaj je organiziran u okviru projekta "Zvuk kamena"- partnerstvo za zapošljavanje ui sektoru proizvodnje i prerade kamena koji financira Europska unija.
Gospodarstvo / Posao | 05. 09. 2018. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info | Suhozid

Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju i stručni skup "Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije" - važnost kreiranja politike razvoja za brži rast sektora kamena, održat će se u četvrtak u Općini Grude. 

Cilj je službena uspostava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje ZHŽ-a, nakon čega će se na stručnom skupu podržati rasprava o sektoru kamena na području te županije, problemima, potrebama te prilikama za zapošljavanje. 

Medijima bi se trebali prethodno obratiti LEP koordinatorica iz Međunarodne organizacije rada Amra Selesković, načelnik općine Grude Ljubo Grizelj i predsjednik udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar Tomislav Majić. 

Događaj je organiziran u okviru projekta "Zvuk kamena"- partnerstvo za zapošljavanje ui sektoru proizvodnje i prerade  kamena koji financira Europska unija, a u partnerstvu s LiNK-om, J.U. Službe za zapošljavanje ZHŽ-a, općine Grude, drednje strukovne škole Posušje, VMS d.o.o. Posušje, Plava vječnost d.o.o. i udruge "Zvuk kamena".

Kopirati
Drag cursor here to close