Radno

U Čapljini se dezinficiraju ulice

Večerašnja dezinfekcija ulica i javnih površina krenula je u 18:00 sati, za vrijeme policijskog sata...
Gospodarstvo / Posao | 23. 03. 2020. u 21:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stožer civilne zaštite grada Čapljine u koordinaciji s Profesionalnom vatrogasnom postrojbom grada Čapljine večeras je izvršio čišćenje, pranje i dezinficiranje ulica i javnih površina u najfrekventnijem dijelu Čapljine.

Večerašnja dezinfekcija ulica i javnih površina krenula je u 18:00 sati, za vrijeme policijskog sata kada je prema zapovjedi mjerodavnih tijela zabranjeno kretanje od 18:00 do 05:00 sati.

“Epidemiološka situacija u gradu Čapljini je, na sreću svih nas zadovoljavajuća i nema potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa, a kao što I vidimo drago mi je da Čapljinci poštuju policijski sat”, izjavio je gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić prilikom večerašnjeg obilaska grada kako bi provjerio pridržavaju li se građani mjera predostrožnosti.

Uz propisane zapovijedi, Stožer civilne zaštite Čapljina poduzima mnoge druge radnje kako bi u što većoj mjeri zaštitili svoje građane.

Do sada su podijelili 170 višekratnih maski s filterom a u cilju što bolje informiranosti o trenutnom stanju uzrokovanom korona virusom, pozivaju sve građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o nepridržavanju izdanih naredbi nadležnih institucija pozovu broj 121.

Kopirati
Drag cursor here to close