U subotu

Tuzlanski liječnici nastavljaju prosvjed

''Pozivamo sve građane, kolege, studente medicine, ali i sve one koji se brinu za budućnost ovih prostora da stanu sa nama u borbi za zdravstvo, za dostojanstvo, za ostanak lliječnika u BiH. ''
Gospodarstvo / Posao | 07. 06. 2018. u 12:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strukovni sindikat doktora medicine i stomatologije TŽ najavio je za subotu u Tuzli mirno prosvjedno okupljanje doktora iz te županije.

''Protest se organizira zbog diskriminirajućeg odnosa Vlade TŽ prema doktorima uposlenim u javnom zdravstvenom sektoru u TŽ'', navode u priopćenju iz Sindikata.

U najavi tog događaja ističu da će im se na skupu pridružiti i kolege iz cijele FBiH, "da bi pružili podršku kolegama u jedinom kantonu u FBiH u kojem vlast ne vidi partnere u strukovnom sindikatu doktora i potrebu da riješi pitanje doktora“.

''Pozivamo sve građane, kolege, studente medicine, ali i sve one koji se brinu za budućnost ovih prostora da stanu sa nama u borbi za zdravstvo, za dostojanstvo, za ostanak lliječnika u BiH. Mi nismo i nećemo da budemo političari koji jedino ovdje mogu voditi svoju politiku. Mi smo stručnjaci koji svoju egzistenciju mogu osiurati bilo gdje - svojim znanjem i radom'', poručili su.   

Mirno prosvjedno okupljanje doktora iz TŽ planirano je za 9.  lipnju na Trgu slobode u Tuzli, s početkom u 13 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close