Uz 25.000 posjetitelja

Treći rođendan Bingo City Centra za pamćenje

Više od 25.000 posjetitelja uživalo je u cjelodnovnom programu.
Gospodarstvo / Posao | 10. 11. 2019. u 17:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bingo City Centru u subotu je obilježen treći rođendan. Tijekom proteklih mjesec dana svi su mogli sudjelovati u nagradnoj igri, a na sam rođendan uživati u cjelodnevnom zabavnom programu koji je završen spektakularnim koncertom regionalne zvijezde Saše Kovačevića.

''BCC slavi treći, darovi sve veći!'',  bio je slogan nagradne kampanje u kojoj su organizatori podijelili 336 nagrada.

Foto: Bingo / Treći rođendan Bingo City Centra za pamćenje

Saša je usrećio tri kupca koji su sudjelovali u nagradnoj igri i osvojili po 3.333 KM: Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.

Lidija Zulić, menadžerica Bingo City Centra nije krila zadovoljstvo zbog svih događanja, kako jučer, tako i protekle tri godine.

''Ponosni smo što smo u protekle tri godine zaista postali destinacija za shopping, zabavu i druženje, ne samo za građane Tuzle, nego i mnogo šire. Zahvaljujući odličnoj kombinaciji svjetski poznatih modnih brendova, vrhunskog kina Cinestar, kuglane Brunswick i ostalog sadržaja, opravdali smo slogan da smo „Mjesto gdje želje ožive“. Pratimo sve trendove kada su u pitanju shopping centri, te ćemo nastojati našim kupcima kontinuirano pružati novi sadržaj'', istaknula je.

Foto: Bingo / Treći rođendan Bingo City Centra za pamćenje

''Prezadovoljan sam nastupom i publikom i svi su me oduševili. Upućujem najlepše čestitke za rođendan centra", rekao je Saša Kovačević, koji je dvosatnim nastupom i odličnim repertoarom oduševio tisuće posjetitelja.

Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. studenog 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglanu, Cinestar kino sa pet dvorana, restorane i kafiće.

Kopirati
Drag cursor here to close