Natječaj za posao

Traži se radnik u Mostaru: Neto plaća 1.760 KM

Federalna uprava za inspekcijske poslove traži poljoprivrednog inspektora za poticaje u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji s mjestom rada u Mostaru.
Gospodarstvo / Posao | 24. 05. 2018. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za državnu službu Federacije BiH objavila je Javni natječaj za popunu radnih mjesta državnih službenika u Federalnoj upravi za inspekcijske poslove.

Federalna uprava za inspekcijske poslove traži  poljoprivrednog inspektora za poticaje u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji s mjestom rada u Mostaru.

''Vrši neposredan inspekcijski nadzor kod subjekata nadzora na osnovu ovlaštenja utvrđenih u članu 62. Zakona o inspekcijama Federacije Bosne i Hercegovine i na osnovu zakona i drugih propisa kojima je utvrđena nadležnost poljoprivredne inspekcije, realizacije dodijeljenih sredstava za poticaj primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji iz okvira proračunskog izdvajanja, registracije aplikanata i ispunjenja uvjeta za ostvarenje federalne novčane podrške (registracija klijenata),  obavlja i druge poslove iz nadležnosti organizacione jedinice po nalogu glavnog federalnog inspektora'', navedeno je u opisu posla.

U javnom natječaju je navedeno kako je pripadajuća osnovna neto plaća 1.760,85 KM.

Uvjeti koje radnik treba zadovoljiti: VSS - VII stupanj stručne spreme, odnosno visoko obrazovanje prvog ciklusa(koji se vrednuje sa 240 ECTS bodova) ili drugog ili trećeg ciklusa Bolonjskog sustava studiranja, poljoprivredni fakultet, 3 (tri) godine radnog staža, stručni upravni ispit, poznavanje rada na računalu,  vozački ispit ''B'' kategorije.

Kandidati se prijavljuju na natječaj dostavljanjem uredno popunjenog prijavnog obrasca Agencije za državnu službu Federacije BiH.  

Federalna uprava za inspekcijske poslove traži ukupno sedam radnika:

Federalni inspektor zaštite okoliša sa mjestom rada u Sarajevu – 1(jedan)izvršitelj

Federalni inspektor elektro energetike sa mjestom rada u Tuzli – 1(jedan)izvršitelj

Federalni poljoprivredni inspektor za poticaje u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji sa mjestom rada u Mostaru – 1(jedan)izvršitelj

Federalni građevinski inspektor sa mjestom rada u Zenici – 1(jedan)izvršitelj

Federalni inspektor rada za oblast zaštite na radu  sa mjestom rada u Zenici – 1(jedan)izvršitelj

Stručni savjetnik za žalbeni postupak i zastupanje sa mjestom rada u Sarajevu - 1(jedan)izvršitelj

Viši stručni suradnik za informiranje sa mjestom rada u Sarajevu – 1(jedan)izvršitelj

Kopirati
Drag cursor here to close