Tesla zapošljava

Traži se radnik koji će pratiti Twitter kritike na račun Muska

Pored Tesle, SpaceX-a, Neuralinka i The Boring Companyja, Musk nema baš previše vremena za pregledavanja svih poruka i objava koje su mu upućene preko društvenih mreža.
Gospodarstvo / Posao | 20. 01. 2021. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Twitter je vjerojatno najvažniji način komunikacije Elona Muska. Putem te mreže često objavljuje novitete i planove svojih kompanija te komunicira s brojnim fanovima i kritičarima Tesle i SpaceX-a koji ga ponekad trolaju, a ponekad postavljaju pitanja o budućnosti kompanija i proizvoda te nije rijetko da im Musk direktno odgovara putem te mreže.

Kako je Tesla prošle godine raspustila odjel za odnose s javnošću, za komunikaciju s medijima i korisnicima zaposleni su specijalisti za korisničku podršku koji su "prva linija obrane Tesle i najbolji predstavnici njihova brenda".

Kompanija je sada raspisala novi natječaj za posao u kojem se traži još jedan specijalist za podršku, no posebno je zanimljiva njegova/njezina uloga koju će imati u kompaniji.

Naime, među inim, pratit će i obraćanja i kritike Elonu Musku putem društvenih mreža, a kako je on najaktivniji na Twitteru, jasno je kako će najveća pažnja biti usmjerena upravo na tu platformu, javlja Zimo.

Iako je Musk, kako smo napomenuli, prilično aktivan na Twitteru, broj poruka koje dobiva i objava u kojima je označen, a u kojima se kritizira, hvali ili netko ima neko pitanje za njega, zaista je velik.

Sve te upite, pohvale i kritike Musku je teško, odnosno nemoguće pratiti jer osim što mora pratiti Twitter ima i ostale obaveze – npr. voditi najvrjedniju automobilsku kompaniju na svijetu, pripremati SpaceX za nove svemirske pohode, uključujući i uključenost u razvoj rakete koja jednom ljude treba odvesti na Mars.

Također, ne treba zaboraviti niti Neuralink i The Boring Company.

Što se tiče uvjeta koje treba zadovoljiti da biste radili za Muska, od kandidata se zahtjeva "timski duh", kao i godina dana iskustva u pozivnom centru ili slično radno iskustvo.

Kopirati
Drag cursor here to close