Kreativna industrija stiže u BiH

Sve spremno za regionalni komunikacijski događaj Play Media Day 04!

Play Team, organizator događaja pripremio je najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelist, priopćeno je.
Gospodarstvo / Posao | 06. 06. 2019. u 12:39 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U tijeku su posljednje pripreme za početak regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day 04, koji će se u petak održati u CineStar 4DX Delta Planet u Banjaluci!

Ovaj sada već prepoznatljiv edukativni događaj će na jednom mjestu okupiti predstavnike najutjecajnijih regionalnih i domaćih medijskih kuća, kreativnih agencija i kompanija, koji će Banja Luku na jedan dan pozicionirati kao centar kreativne industrije regije!

Play Team, organizator događaja pripremio je najbolji program do sada, sa oko 40 predavača i panelist, priopćeno je.

Program se paralelno odvija u tri konferencijske dvorane - Uran, Merkur i Jupiter, koje će ponuditi ukupno četiri atraktivna panela, kao i 18 predavanja, uz mnoštvo dodatnih sadržaja za sudionike.

Kompletna agenda događaja je dostupna na poveznici.

Predavači i panelisti iz regije i svijeta, ali i mnogobrojni sudionici već danas pristižu u grad na Vrbasu.

Bojan Dragišić, Izvršni direktor Play Media Day 04, ističe da je sve spremno za veliki broj posjetitelja koji će biti dio ovogodišnjeg događaja.

''Ponosni smo što ćemo ove godine imati još više sudionika, koji su prepoznali značaj ovakvog vida edukacije. Iz godine u godinu se trudimo da ponudimo prije svega kvalitetan program, ali i da ovakav vid edukativnog događaja ponudi i mnogo više od same edukacije. Upravo iz tog razloga, mnogo truda ulažemo u kompletnu produkciju i audio vizualni doživljaj sudionika, te se Play Media Day intenzivno priprema više od šest mjeseci'', ističe Dragišić.

Dijana Tepšić, kreativna direktorica Play Team-a, koji je organizator događaja, ističe da je veoma ponosna na kompletan tim, koji je dao maksimalne napore da ovaj projekt bude jedinstven na našem području, te da privuče veliku pažnju učesnika.

''Ovogodišnji Play Media Day organiziramo u trenutku kada Play Team proslavlja pet godina postojanja, te smo izuzetno sretni što je iza nas mnoštvo uspješnih projekata, koji su ostavili trag i pomjerili granice. Trudili smo se da svojim kreativnim i inovativnim idejama, uvijek ponudimo nešto novo i da zajedničkim snagama pokažemo što je sve moguće kada se radi timski'', istaknula je Dijana Tepšić.

Pored bogatog edukativnog segmenta, događaj će ponuditi i mnoštvo interaktivnih sadržaja u prostoru multipleksa, kao i zanimljiv dnevni DJ program na terasi CineBara, koji će biti i svojevrsna najava ovogodišnjeg ljetnog FreshWave festivala. Nakon kvalitetne edukacije, zabava će se u večernjim satima nastaviti u Gatsby baru u samom centru Banja Luke, uz odličan glazbeni nastup Lane Hamze & Bend-a. 

Mnogobrojne poklon aktivacije partnera će i ove godine biti sastavni dio interaktivnih sadržaja. Sudionici će imati priliku da osvoje putovanje za dvoje u Rim koje poklanja Travel 4 Fun, Huawei P30, tablet, ali i još mnoštvo poklona partnera događaja.

Partneri Play Media Day 04 su: Izaslanstvo EU u Bosni i Hercegovini, OSCE, Grad Banjaluka, Addiko Bank, Mtel, Huawei, Molson Coors i Staropramen, Teleklik, Sensation, Franck, Manja, Avon, Hotel Vidović, Gatsby, Travel4Fun, Pickbox i CineStar.

Detalje o događaju i kotizacijama, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, kao i na društvenim mrežama Play Media Day. Ne propustite priliku da još samo danas osigurate kotizacije za događaj o kojem će se definitivno pričati u danima koji predstoje, priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close