Opušteno

Što nas očekuje na prvom izdanju Fuckup Nights Mostar?

U opuštenoj atmosferi, uz piće i zakusku, tri govornika će u samo sedam minuta ispričati svoju poslovnu priču.
Gospodarstvo / Posao | 13. 09. 2018. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već šest godina u više od 300 gradova diljem svijeta poduzetnici bez zadrške pričaju o svojim poslovnim neuspjesima na jedinstvenom događaju Fuckup Nights. Gotovo 200.000 sudionika moglo je čuti više od 1.500 ispričanih priča i iz njih izvući pouku ili se barem zabaviti. Upravo to ćete moći učiniti i svi vi u Code Hub-u Mostar u četvrtak, 27.9.2018. godine u 19h kada će se održati prvo izdanje Fuckup Nights Mostar!

U opuštenoj atmosferi, uz piće i zakusku, tri govornika će u samo sedam minuta ispričati svoju poslovnu priču. Oni će javno istaknuti probleme i prepreke s kojima su se susreli, podijelit će svoje osjećaje, ali i objasniti što su na tom putu naučili.

Prvi će na pozornicu izaći Mohamed El-Zayat, suosnivač startupa Four Game Studio. Nekadašnji asistent na Fakultetu informacijskih tehnologija odlučio je pretočiti svoju strast za razvojem video igara u poslovni pothvat. Naravno, koračati tim putem nije bilo lako, nekoliko puta se našao i na rubu bankrota, ali zahvaljujući upornom radu i jasnoj viziji stvorio je stabilno poduzeće. 

Nakon Mohameda, svojih sedam minuta će dobiti Bruno Omerović, suosnivač startupa Koola i Nexteam te Head Partner u Digi.me. Poduzetničkim vodama je zaplivao već sa 16 godina, a do sada iza sebe ima čak deset propalih startupa. Ipak, njegova snažna volja i vječni optimizam doveli su ga do vođenja uspješnog poduzeća. 

Brunu će na pozornici zamijeniti jedina dama na prvom izdanju Fuckup Nights Mostar, Aida Redžepagić, uspješna fotografkinja iz Sarajeva. Diplomirana profesorica engleskog jezika i književnosti svoj interes za fotografijom je pretvorila u uspješan posao, a na svom poduzetničkom putu naučila je da je za uspjeh potrebno svaki dan se preispitivati.

Zanimljive priče i pozitivan stav govornika jamstvo su za dobar provod na ovom događaju kojim se Mostar upisuje na kartu gradova u kojima se održava Fuckup Nights. Mostarsko izdanje će se održati u okviru projekta CODE financiranog iz Interreg IPA CBC Programme HR-BA-ME 2014-2020 u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka u suradnji s Agencijom Promotion i Spark business parkom. Da bi ugođaj bio potpun, pobrinut će se Cooltura i Sarajevski kiseljak koji će za sve sudionike osigurati osvježenje.

Kako biste bili dijelom ovog događaja, bit će dovoljno da pratite službene stranice Code Hub-a Mostar, INTERA Tehnološkog Parka i Spark business parka. Prijave se otvaraju za točno sedam dana, u četvrtak, 20.9.2018. godine!


Kopirati
Drag cursor here to close