Stigli u susjedstvo

Srbija: Lidl zaposlio preko 1.500 radnika u 16 novootvorenih trgovina

Lidl je u Srbiju investirao 205 milijuna eura i uposlio 1.553 radnika, a u rad ove kompanije u susjednoj zemlji bit će uključeno 200 srbijanskih firmi čiji će se proizvodi naći na Lidlovim policama.
Gospodarstvo / Posao | 11. 10. 2018. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Lidl  / Ilustracija

Kompanija Lidl otvorila je 16 trgovina u 12 gradova širom Srbije, od čega se pet nalazi u Beogradu, a do kraja godine planirano je otvaranje još sedam objekata.

Redovi ispred Lidlovih prodavnica stvoreni su od jutarnjih sati, a najviše je bilo umirovljenka koji su čekali svečanost otvaranja.

Jednu od trgovina u Beogradu je obišao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji je kazao da Lidl nije obična trgovina.

"Trgovina s takvom ponudom u maloprodaji građanima pruža i izbor da mogu birati jeftino, a kvalitetno", kazao je Vučić.

Prema njegovim riječima Lidl je u Srbiju investirao 205 milijuna eura i uposlio 1.553 radnika, a u rad ove kompanije u susjednoj zemlji bit će uključeno 200 srbijanskih firmi čiji će se proizvodi naći na Lidlovim policama.

Generalni direktor Lidla u Srbiji Tomislav Šapina je izrazio nadu da će biti prepoznat odnos cijene i kvalitete.

"Vjerujem da ćemo s najboljim odnosom cijene i kvalitete i najboljom potrošačkom korpom zadovoljiti potrebe potrošača. Ponosan sam jer smo radili srcem", rekao je Šapina.

Potrošačima je na raspolaganju 1.500 brendova, a od toga 350 iz domaće proizvodnje.

Kopirati
Drag cursor here to close