Prilika?

SKB Mostar raspisao novi natječaj, zapošljavaju još 27 osoba

Dva fizička djelatnika potrebna su u Službi za tehničke djelatnosti
Gospodarstvo / Posao | 03. 12. 2020. u 16:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišna klinička bolnica (SKB) Mostar raspisala je novi natječaj za zapošljavanje djelatnika. Ovaj put, riječ je o zapošljavanju 27 osoba.

Na neodređeno će se zaposliti glavne sestre odjela na Klinici za psihijatriju, na odjelu Klinike za unutarnje bolesti s centrom za dijalizu te tajnica pročelnika Odjela za plućne bolesti i TBC.

Na određeno vrijeme u trajanju do 2 godine u ovisnosti radi li se o zamjeni djelatnika na trudničkom, porodiljskom, dugotrajnom bolovanju i neplaćenom odsustvu zaposlit će se 24 djelatnika.

Zaposlit će se i inženjer laboratorijske dijagnostike u Zavodu za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku, inženjer medicinske radiologije na Kliničkom zavodu za radiologiju, radni terapeut - pripravnik na Klinici za psihijatriju te dvije sestre/primalje na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Pritom, još 13 osoba sestara bit će raspoređen na različitim odjelima: Klinika za infektivne bolesti (1), Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje (3), Centar za urgentnu medicinu i hitne prijeme (2),Klinika za ortopediju (1), Klinika za ORL i MFK (2), Klinika za kirurgiju (4).

Dva fizička djelatnika potrebna su u Službi za tehničke djelatnosti, dvije spremačice u Odsjeku za higijensko održavanje prostorija Službe za tehničke djelatnosti, jedna spremačica u Transfuzijskom centru te peračica rublja u RJ Centralna praonica u Službi za tehničke djelatnosti.

Natječaj je raspisan 3. prosinca, a prijave se dostavljaju u roku od osam dana od dana objavljivanja natječaja u sredstvima javnog informiranja.

 
Kopirati
Drag cursor here to close