Priopćenje za javnost

Kako poboljšati život zaposlenih na državnoj razini

Sindikatidržavnih institucija BiH priprema tribinu na koju će biti pozvani svi zaposleni u institucijama BiH, a na kojoj će se raspravljati o, kako navode, ovoj konfrontirajućoj situaciji i svim ostalim problemima zaposlenih u institucijama BiH.
Gospodarstvo / Posao | 09. 10. 2019. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sindikat državnih institucija u BiH uputio je priopćenje za javnost u kojoj je izrazio svoje nezadovoljstvo kontinuiranom nebrigom o zaposlenicima državnih institucija te ukazao na predstojeće zajedničke aktivnosti u cilju poboljšanja statusa zaposlenih u institucijama BiH.

''Ukoliko se, kao do sada, naš poslodavac odluči na ignoriranje naših opravdanih zahtjeva, morat ćemo poduzeti mjere, koje mogu dovesti i do zaustavljanja trenda povećanja prihoda od neizravnih poreza (koji je evidentan iz godine u godinu), a što bismo htjeli izbjeći ukoliko je moguće, jer pad prihoda u konačnici ne donosi dobro nikome, pa ni našim proračunima i time ne možemo ostvariti naš cilj poboljšanja života i radnih uvjeta zaposlenih na državnoj razini'', navode u priopćenju.

Ističu kako reprezentativni sindikati državnih institucija BiH priprema tribinu na koju će biti pozvani svi zaposleni u institucijama BiH, a na kojoj će se raspravljati o, kako navode, ovoj konfrontirajućoj situaciji i svim ostalim problemima zaposlenih u institucijama BiH.

U priopćenju navode kako će na tribini, kao gosti izlagači, biti prisutni i predstavnici nevladinih organizacija za zaštitu prava, te govornici predstavnici sindikata sa svih razina vlasti.

Kopirati
Drag cursor here to close