Studentski zbor

Sajam sezonskih poslova za studente Sveučilišta u Mostaru

Poslodavci će imati priliku predstaviti djelatnosti iz kojih dolaze i svoje potrebe za radnom snagom, dok će studenti biti upoznati sa svim uvjetima koje traže poslodavci i izravno dobiti potrebne informacije.
Gospodarstvo / Posao | 05. 03. 2020. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska gospodarska komora u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru organizira Sajam sezonskih poslova u srijedu, 11. ožujka s početkom u 11 sati u holu amfiteatra Sokrat.

Sajam je organiziran kao susret između studenata i poslodavaca gdje se studentima nastoji olakšati pronalazak sezonskog posla. Poslodavci će imati priliku predstaviti djelatnosti iz kojih dolaze i svoje potrebe za radnom snagom, dok će studenti biti upoznati sa svim uvjetima koje traže poslodavci i izravno dobiti potrebne informacije.

Budući da smo svjedoci sve češćeg nedostatka radne snage, pogotovo u sektorima turizma i ugostiteljstva, HGK i Županijska komora Split predložili su ovaj događaj s ciljem kako bi pomogli mladoj populaciji pri rješavanju ovakvih i sličnih problema.

Ovo je odlična prilika za sve koji traže sezonski posao, a pored toga će sigurno imati vremena i za odmor, more i zabavu. Stoga, pozivamo sve studente Sveučilišta u Mostaru da se u što većem broju odazovu na ovaj događaj, saznaju sve potrebne informacije te pronađu sezonski posao uz pomoć Hrvatske gospodarske komore i Studentskog zbora.


Kopirati
Drag cursor here to close