Besplatni trening

Razvijte svoje prodajne i prezentacijske vještine na besplatnim obukama u INTERA TP-u

U utorak, 18.9.2018. godine s početkom u 9 sati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održat će se trening ''Razvoj prodajnih vještina'', a dan poslije u sijedu, 19.9.2018. godine u istom terminu i na istom mjestu trening ''Prezentacijske vještine'
Gospodarstvo / Posao | 07. 09. 2018. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je prije nekoliko mjeseci započeo implementaciju aktivnosti ''Dijaspora za startupe“ (D4STARTUPS) u okviru projekta ''Dijaspora za razvoj (D4D)'' koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH, INTERA Tehnološki Park je želio pružiti priliku mladim ljudima za usavršavanje njihovih IT i poduzetničkih vještina.

U sklopu te aktivnosti, a s ciljem nastavka pružanja podrške startup poduzećima i mladim ljudima kojima, tijekom početnih faza razvoja, nerijetko nedostaju resursi i znanja, INTERA TP u sljedećem periodu organizira niz besplatnih treninga, a prvi su na redu već u drugoj polovici rujna.

U utorak, 18.9.2018. godine s početkom u 9 sati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka održat će se trening ''Razvoj prodajnih vještina'', a dan poslije u sijedu, 19.9.2018. godine u istom terminu i na istom mjestu trening ''Prezentacijske vještine''.

Sudionici ovih obuka će imati priliku razviti temeljne vještine za uspješnu prezentaciju i prodaju svojih usluga čime će steći kvalitetne temelje za pronalaženje prvih klijenata što je mladim poduzećima često najveći izazov s kojima se suočavaju.

Jednodnevne treninge će provoditi stručnjaci iz poduzeća CITT, a za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad.

Broj sudionika na svakom treningu je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine.

Zainteresirani za trening ''Razvoj prodajnih vještina'' mogu se prijaviti na linku, a oni za trening ''Prezentacijske vještine'' ovdje do petka, 14.9.2018. godine do 12 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close