Posušje

Poziv svim privatnicima na predstavljanje trećeg javnog poziva Challenge programa

u Posušju Ovaj fond raspolaže s tri milijuna eura namijenjenih poslovnim subjektima s inovativnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u Bo
Gospodarstvo / Posao | 21. 11. 2018. u 16:56 Fena
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Info dan na kojemu će biti predstavljen treći javni poziv Challenge programa, održat će se u utorak, 27. studenoga u vijećnici Općine Posušje u 12 sati.

 Događaj organizira Sarajevska regionalna razvojna agencija SERDA, u suradnji s Uredom za europske integracije Vlade Zapadnohercegovačke županije i Općinom Posušje.

 Prezentaciju će održati predstavnici SERDA-e, koja već četiri godine s Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih poduzeća provodi Challenge program, u okviru projekta Challenge to Change koji financijski podržava Švedska agencija za međunarodni razvoj i suradnju - SIDA. Partner u projektu je i Region Ostergotland, Istočna Švedska.

 Organizatori pozivaju predstavnike svih privatnih tvrtki iz ZHŽ-a na prezentaciju kako bi dobili sve potrebne informacije i odgovore vezane za apliciranje na treći javni poziv Challenge fonda koji je otvoren do 17.12.2018. godine do 24 sata.

 Ovaj fond raspolaže s tri milijuna eura namijenjenih poslovnim subjektima s inovativnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećanja konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u Bosni i Hercegovini.

 Potrebno je istaknuti da je za potencijalne korisnike iz kategorije startup-a, koji su registrirani najmanje šest mjeseci i ne starije od 2 godine do dana objave ovog javnog poziva, predviđen maksimalni iznos granta do 10.000 eura, dok korisnici iz kategorije mikro, malih i srednjih poduzeća do 250 zaposlenih, koji obavljaju djelatnost duže od dvije godine, mogu računati na podršku u maksimalnom iznosu granta do 30.000 eura.

 Aplikanti moraju osigurati i minimalno vlastito sudjelovanje od 50 posto od ukupne vrijednosti predloženog projekta, čija realizacija ne može trajati duže od godinu dana, navode organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close