Novi posao?

Otvorene prijave za novi ciklus obuke za CNC programere!

Već nekoliko godina HTEC centar INTERA Tehnološkog Parka jača konkurentnost svojih polaznika CNC obuka na tržištu rada
Gospodarstvo / Posao | 28. 09. 2018. u 13:33 Promo
Kopirati

CNC tehnologije su u posljednjih nekoliko godina nesporno promijenile svijet proizvodnje kakav je prije postojao. Proizvodnja i obrada metala, drveta i drugih materijala danas je nezamisliva bez alatnih strojeva kojima se upravlja pomoću računala. Ovi trendovi su uzrokovali nove potrebe na tržištu rada tj. sve veću potražnju za CNC operaterima i CNC programerima.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već nekoliko godina HTEC centar INTERA Tehnološkog Parka jača konkurentnost svojih polaznika CNC obuka na tržištu rada. Nastavljajući dalje u tom smjeru, INTERA TP najavljuje deseti ciklus obuke za CNC programere!

Tijekom 50 školskih sati, polaznicima će iskusni predavači prenijeti znanja koja CNC programer mora posjedovati za operacije tokarenja (turning), glodanja (milling), tokarenja-glodanja (turn-mill) te rezanja žicom (wire cut).

Polaznici će imati i priliku izraditi elemente na CNC strojevima za koje su napravili programe čime će steći znanja neophodna za samostalan praktičan rad. Osim znanjima i vještinama, obuka nudi i pristup potencijalnom zaposlenju kroz kontakte s poslodavcima o čemu svjedoče i pozitivna iskustva polaznika prethodnih ciklusa.

Novi ciklus počinje u ponedjeljak, 8. listopada 2018. godine u 17 sati, a sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi moguće je dobiti na [email protected].

*** Novi ciklus obuke CNC operatera se održava uz potporu Švicarske agencije za razvoj i suradnju (SDC) putem programa PrilikaPlus

Kopirati