Pharmamed

Otvorene nove mogućnosti za plasman preko 200 proizvoda na inozemno tržište

''Vjerujemo da ćemo zajedno s Bosnalijekom napraviti jači iskorak na postojećim tržištima'', rekao je Sanjin Kotlica direktor Pharmameda.
Gospodarstvo / Posao | 08. 10. 2017. u 10:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Raduje nas činjenica da je kompanija Bosnalijek prepoznala Pharmamed kao partnera na domaćem „terenu“, jer Bosna i Hercegovina u farmaceutskoj industriji zasigurno ima šta ponuditi na europskom i svjetskom tržištu lijekova, herbalnih lijekova i dijetetskih proizvoda'', izjavio za Fenu Sanjin Kotlica direktor Pharmameda.

Komentirajući ulazak Bosnalijeka u vlasničku strukturu kompanije Pharmamed d.o.o. Travnik Kotlica je kazao da, iako su njihovi proizvodi već prisutni na europskom tržištu, tržištu Bliskog istoka i afričkom tržištu, ovo će biti značajan iskorak i otvaranje novih mogućnosti za asortiman od preko 200 proizvoda, uključujući lijekove, medicinska sredstva, dijetetske proizvode, te kozmetiku i kozmetiku s posebnom namjenom.

''Vjerujemo da ćemo zajedno s Bosnalijekom napraviti jači iskorak na postojećim tržištima. Sigurni smo da će saradnja sa ovako velikom farmaceutskom kompanijom, koja u posljednje vrijeme bilježi stalni rast proizvodnje i prihoda, te ostvaruje prodor na ogromno rusko tržište i druga inozemna tržišta, otvoriti i realne mogućnosti za plasman Pharmamedovih proizvoda, te umnogome olakšati rast i razvoj naše kompanije'',  ističe Kotlica.          

Kopirati
Drag cursor here to close