Bingo se vraća

Veliki povratak Binga, na istom mjestu, ali još veći, još bolji

Na gradilištu starog objekta tržnog centra Bingo u Mostaru idući tjedan će biti otvoren potpuno novi objekt
Gospodarstvo / Posao | 05. 10. 2017. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz brojne novitete, otvaranje ''novog starog Binga'' u Mostaru je planirano 13. listopada, rekla je u izjavi za Bljesak.info Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga Binga.

''Otvaranje je planirano 13. 10. u 14 sati uz bogat zabavni program za sve generacije, popuste i poklone, te mnoštvo promocija i degustacija naših poslovnih partnera'', rekla je Paunoski.

S novim tržnim centrom, dolaze i brojni noviteti.

''Sam tržni centar ima isti broj poslovnih prostora, dakle isti sadržaj, ali nasuprot njemu gradi se i retail park površine ~ 2.800 m2 u sklopu kojeg će biti trgovine brendova DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. Time ćemo dodatno obogatiti sadržaj na ovoj lokaciji'', objasnila je Paunoski.

Bingo će imati 100 uposlenih radnika, a nalazi na ukupnoj površini u osnovi 11.660 m2, od čega je hipermarket površine cca 9.000 m2, a ostali sadržaj čine restoran, igraonica, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru.

''Napominjem da na dan otvorenja očekujemo veliki broj posjetitelja iz Hercegovine i ovom prilikom im želimo dobrodošlicu. Zaista smo sretni što smo ponovo s vama'' dodala je Paunoski.

Podsjetimo, u požaru koji se dogodio u tržnom centru Bingo u Mostaru, 22.  travnja u večernjim satima, centar je u potpunosti izgorio, nakon čega je kompanija zbrinula sve uposlenike koji su raspoređivani u ostalim poslovnicama u Mostaru, kao i u drugim općinama Hercegovine.

Rezultati istrage o uzroku požara pokazali su da je vatru prouzrokovao kvar na utičnici produžnog kabla.

 

Kopirati
Drag cursor here to close