Čestitka

Novalić radnicima: Eto radnih mjesta

Gospodarstvo / Posao | 29. 04. 2019. u 12:57 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Želim da ovaj značajni praznik provedete u zdravlju i veselju, i da nam bude povod da u budućnost gledamo s više nade i optimizma'', naveo je premijer Federacije BiH Fadil Novalić u čestitci građanima Bosne i Hercegovine Međunarodnog praznika rada.

''Siguran sam da će ta budućnost, uz ostalo, donijeti više novih radnih mjesta, bolji standard i socijalnu sigurnost radnicima i članovima njihovih obiteljima'', naveo je i dodao kako se nastavlja investicijski ciklus u Federaciji BiH kroz velike infrastrukturne projekte koji angažiraju domaću građevinsku operativu i, time, otvaraju nova radna mjesta.

''Riječ je, prije svega, o energetskim projektima, kao što je početak gradnje Bloka 7 TE Tuzla, te nastavku izgradnje autoceste na Koridoru Vc i magistralnih cesta kao preduvjeta za opći privredni razvoj. Vlada Federacije BiH, također, kroz brojne programe izdvaja milione konvertibilnih maraka iz budžeta kako bi, uz sredstva Federalnog zavoda za zapošljavanje, stimulirala poslodavce da otvaraju nova radna mjesta i, na taj način, omogućili što većem broju građana da žive od svog rada'', kaže se u čestitki premijera Novalića.

Kopirati
Drag cursor here to close