#Fadileoprosti

Novalić čestitao Međunarodni praznik rada: Budite optimistični

''To su dobri razlozi da u budućnost gledamo s više nade i optimizma i želim vam da i ovaj praznik provedete u tom duhu i ozračju''
Gospodarstvo / Posao | 29. 04. 2018. u 10:34 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić uputio je čestitku u povodu  1. svibnja - Međunarodnog praznika rada.

''Uz iskrene čestitke, želim vam da ovaj praznik svih radnika svijeta provedete u tradicionalnom svečarskom ozračju optimizma, radosti, mira i razumijevanja, sa svojim najbližim, prijateljima, kolegama, komšijama i svim ljudima dobre volje. Ovo je prilika da se prisjetimo pošlosti radničkog pokreta koji je kroz stoljeća uspio da se izbori za svoja prava koja mu i pripadaju'', naveo je Novalić.

Istaknuo je da radnici u Federaciji BiH ovih dana nastavljaju s potpisivanjem granskih kolektivnih ugovora koji im garantiraju neotuđiva prava, s novom nadom i optimizmom da će pozitivni ekonomski trendovi, koji su, kako je rekao, više nego očiti, biti nastavljeni.

Podsjetio je da je Vlada FBiH pokrenula reforme s ciljem poticanja ekonomije, što se odrazilo na stabilniji gospodarski razvoj i otvaranje novih radnih mjesta, zbog čega su ostvarene značajne stope ekonomskog rasta.

''To su dobri razlozi da u budućnost gledamo s više nade i optimizma i želim vam da i ovaj praznik provedete u tom duhu i ozračju'', naglašeno je u prvomajskoj čestitki federalnog premijera, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.                   

Kopirati
Drag cursor here to close