UPBiH

Nezaposleni ste? Prijavite se na stručno osposobljavanje za krojače i montažere

Poziv za prijavu na obuku po projektu "Stručno osposobljavanje i zapošljavanje u tekstilnoj industriji"
Gospodarstvo / Posao | 11. 05. 2021. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje poslodavaca provodi projekt ''Stručno osposobljavanje i zapošljavanje nezaposlenih mladih i žena u tekstilnoj industriji'', s ciljem stručnog osposobljavanja polaznika za zanimanje krojač/šivač i montažer u proizvodnji obuće s mogućnošću zapošljavanja nakon završene obuke.

Izvršena je selekcija polaznika koji će obuku provoditi u kompanijama Makama d.o.o. i Positive group d.o.o. iz Bugojna i Texteam d.o.o. iz Visokog, navodi se u priopćenju Udruženja poslodavaca

Udruženje poslodavaca FBiH, u želji da proširi projektne aktivnosti, obavještava da će se stručna obuka polaznika s mogućnošću zapošljavanja vršiti i u kompanijama Sin-cro-er d.o.o. Čapljina i Torre Nova d.o.o. Gradačac. Obuka u ovim kompanijama vršit će se isključivo za krojače/šivače.

Polaznicima će prije same praktične obuke u trajanju od tri mjeseca biti omogućena i teoretska nastava u trajanju od 15 dana. Teoretska nastava će biti organizirana online putem Zoom aplikacije.

Tijekom obuke, polaznicima će biti osigurani troškovi prijevoza, obavezno osiguranje i ishrana.

Udruženje poslodavaca FBiH poziva sve zainteresirane da se prijave putem maila  [email protected] ili na broj telefona 033/552 460 za obuku za zanimanje krojač/šivač u kompanijama Sin-cro-er d.o.o. Čapljina i Torre Nova d.o.o. Gradačac.

Kopirati
Drag cursor here to close