Mostar

Naučite osnove pisanja projektnih prijedloga na besplatnoj obuci u INTERA TP-u

Kvalitetno pripremiti projektni prijedlog prvi je korak koji svi oni moraju učiniti ukoliko žele pristupiti ovim fondovima.
Gospodarstvo / Posao | 27. 09. 2018. u 10:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjih nekoliko godina broj poziva za dodjelu bespovratnih sredstava od strane različitih domaćih i stranih donatora značajno se povećao. Sve češće različite organizacije i poduzeća imaju priliku aplicirati i dobiti sredstva kojima mogu olakšati ostvarivanje vlastitih ciljeva. Kvalitetno pripremiti projektni prijedlog prvi je korak koji svi oni moraju učiniti ukoliko žele pristupiti ovim fondovima. 

Upravo vještine pisanja projektnih prijedloga svi zainteresirani mogu unaprijediti na trećoj u nizu besplatnih obuka koje INTERA Tehnološki Park organizira u okviru aktivnosti „Dijaspora za startupe“ (D4STARTUPS) u okviru projekta „Dijaspora za razvoj (D4D)“ koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH. 

Jednodnevni trening „Pisanje projektnih prijedloga“ održat će se u ponedjeljak, 8.10.2018. godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka s početkom u 11h. Trening će voditi Meliha Gekić-Lerić koja gotovo 20 godina uspješno priprema i provodi projekte domaćih i međunarodnih donatora. Sudionici ovog treninga će se ukratko upoznati s Project Cycle Management metodologijom koja se često koristi prilikom apliciranja na pozive. Oni će proći kroz faze planiranja, organizacije, provedbe i kontrole projekata te na taj način steći kvalitetne temelje za svoje buduće korake u ovom području.

Za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika na treningu je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine. Zainteresirani za trening „Pisanje projektnih prijedloga“ mogu se prijaviti na linku do četvrtka, 4.10.2018. godine do 23:59h.

Kopirati
Drag cursor here to close