40% veće korištenje aplikacije

Nastavljen trend rasta broja izvršenih transakcija putem Addiko Mobile aplikacije

40% veće korištenje aplikacije uz brojne benefite za sve korisnike
Gospodarstvo / Posao | 16. 07. 2020. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Klijenti Addiko banke sve više koriste aplikaciju Addiko Mobile za plaćanje svojih računa putem mobilnog uređaja, pokazuju rezultati interne analize sprovedene u Addiko banci početkom ovog mjeseca. Jednostavnost korištenja te brza i uvijek dostupna usluga omogućavaju klijentima da plaćanja vrše odakle i kada god to žele, bez tjelesnog dolaska u Banku! Na razini BiH zabilježen je porast broja izvršenih transakcija putem aplikacije Addiko Mobile za više od 40%. Promatrajući ukupne rezultate korištenja ove usluge krajem lipnja u odnosu na mjesec veljaču ove godine, rast je iznosio nešto više od 41% za klijente Addiko Bank a.d. Banja Luka, dok je rast korištenja ove aplikacije za klijente Addiko Bank d.d. Sarajevo iznosio nešto više od 39%, navodi se u priopćenju Addiko Banke.

Osim rasta broja transakcija, zabilježen je i snažan rast broja aktivnih klijenata usluge Addiko Mobile.

„Broj aktivnih korisnika usluge Addiko Mobile porastao je za 18%, na kraju lipnja u odnosu na veljaču 2020., što je prije svega pokazatelj svjesnosti i odgovornosti naših klijenata prema aktualnoj epidemiološkoj situaciji ali i brojnih pogodnosti koje Banka klijentima kontinuirano daje na raspolaganje“, istakao je Denis Omeragić, direktor odjela Upravljanja retail proizvodima u Addiko Bank d.d. Sarajevo.

''Analizirajući rezultate Addiko Bank a.d. Banja Luka, regija Banja Luka je ostvarila najbolje rezultate, bilježeći rast od 14% aktivnih klijenata, samo u lipnju ove godine. Promatrajući rezultate Banke u cjelini, krajem šestog mjeseca, zabilježili smo rast korištenja usluge Addiko Mobile i aktivnih klijenata od gotovo 25% u odnosu na rezultate iz mjeseca februara“, istaknula je Milka Čađo, direktorica odjela Upravljanja retail proizvodima u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Usluga Addiko Mobile je u potpunosti prilagođena klijentima i omogućava jednostavno korištenje i pregled proizvoda i usluga Banke koje klijent koristi. S interneta preuzmite aplikaciju Addiko Mobile na vaš mobilni uređaj: Play Store za Android, AppStore za iOS.

 

Kopirati
Drag cursor here to close