Sastanak

Mostarski i posuški poduzetnici zajedno do boljih uvjeta poslovanja

Tema sastanka bila je poslovno okruženje i ispitivanje mogućnosti zajedničkih aktivnosti ovih dviju udruga na poboljšanju uvjeta poslovanja u idućem periodu.
Gospodarstvo / Posao | 07. 03. 2019. u 15:08 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu je u Intera TP u Mostaru održan sastanak predstavnika Asocijacije poduzetnika Mostar (APH) i Udruge gospodarstvenika Posušje (UGP). Tema sastanka bila je poslovno okruženje i ispitivanje mogućnosti zajedničkih aktivnosti ovih dviju udruga na poboljšanju uvjeta poslovanja u idućem periodu.

Na sastanku, na kojem su ispred APH bili: predsjednik UO  Damir Vidačak, Vlado Jerkić, Helena Lončar i Ines Sesar, a ispred UGP-a: predsjednik UO Damir Vican, dopredsjednik UGP-a Pero Lončar i tajnik Stjepan Bago, dogovorene se neke zajedničke aktivnosti po pitanju poboljšanja poslovnog okruženja u BiH, a jedna od njih je i održavanje sastanka na ovu temu s predstavnicima Udruženja poslodavaca FBiH.

''Naglasili smo još jednom kako samo zajedničkim snagama možemo doći do pozitivnih promjena u poslovnom svijetu, samim time voditi k boljoj budućnosti svih ljudi u BiH i stvoriti okruženje koje će dati motiv i želju  građanima za ostankom u svojoj državi'', priopćeno je iz APH.

Na tom sastanku, a u skladu sa zaključcima s Tematske skupštine UGP-a koja je održana u prosincu 2018. godine i na kojoj su pored članova UGP-a bili i predstavnici još devet Udruga i Udruženja gospodarstvenika i poslodavaca iz FBiH, predložit ćemo kolegama iz UPFBiH organiziranje skupa predstavnika svih Udruga i Udruženja gospodarstvenika i poslodavaca iz BiH na temu poslovnog okruženja, sa kojeg bi se mjerodavnim tijelima javne uprave i institucijama uputili zaključci s konkretnim prijedlozima poboljšanja uvjeta poslovanja u BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close