Više pozicija

Mostarski Dom zdravlja traži liječnike, vozača, ekonomistu…

Traga se za tri liječnika, dva medicinska tehničara-vozača i referentom za javne nabavke.
Gospodarstvo / Posao | 13. 11. 2019. u 19:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dom zdravlja Stari grad Mostar objavilo je oglas za popunjavanje više radnih mjesta.

Traga se za tri liječnika, dva medicinska tehničara-vozača i referentom za javne nabavke.

Potrebni su po jedan farmaceutski i medicinski tehničar-sestra.

Posebni uvjeti, stoji u oglasu, za radno mjesto liječnika medicine na neodređeno vrijeme su završeni fakultet, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad i poznavanje rada na računalu.

Medicinski tehničar-vozač u Hitnoj medicinskoj pomoći, na neodređeno vrijeme, treba imati završenu medicinska škola općeg smjera, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad, dokaz o poznavanje rada na računalu te vozačku dozvolu  ''B'' kategorije.

Referent za javne nabavke koji bi radio na neodređeno vrijeme treba biti prvostupnik poslovne ekonomije, potom posjedovati certifikat o završenoj školi za javne nabavke i dokaz o poznavanje rada na računalu.

Medicinska sestra-tehničar na pedijatriji na određeno vrijeme mora imati medicinsku škola općeg smjera, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad te dokaz o poznavanje rada na računalu, dok farmaceutski tehničar treba imati završenu školu farmaceutskog  smjera, položen stručni ispit, odobrenje za samostalan rad, dokaz o poznavanje rada na računalu te tri godine radnog iskustva u struci.

Oglas je u utorak objavljen na stranicama Službe za zapošljavanje Hercegovačko-neretvanske županije.

Kopirati
Drag cursor here to close