Proračunske jasle

Raspisan natječaj: Gradska uprava Mostara pojačava se s još 14 zaposlenika

Grad Mostar je samo tijekom prošle godine za plaće i troškove zaposlenih izdvojio preko 14 milijuna maraka
Gospodarstvo / Posao | 14. 10. 2021. u 15:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za državnu službu Federacije BiH na zahtjev Grada Mostar objavila je natječaj za popunjavanje 14 radnih mjesta u Gradskoj upravi. Nove pozicije očekuju se u devet gradskih službi, navodi se u natječaju oglašenom u srijedu u Dnevnom avazu.

U Službi za organizaciju i personal zaposlit će se stručni suradnik za informacijski sustav, a u Službi za nekretnine stručni savjetnik za imovinsko-pravne poslove.

Šef službe za odgoj, obrazovanje, mlade i sport, prema natječaju, bit će zaposlen u istoimenoj službi, a Služba za katastar bit će pojačana s još tri osobe. Stručni suradnik za katastar nekretnina, stručni suradnik za digitalni katastar i stručni suradnik za katastar komunalnih uređaja, nazivi su novih radnih mjesta u mostarskom katastru.

Odjel za gospodarstvo, komunalne i inspekcijske poslove trebao bi dobiti stručnog savjetnika Odjela, a savjetnik će stići i u Službi za gospodarstvo kako bi skrbio o registru poduzetništva, obrta i radnji. Služba za gospodarstvo dobit će i Stručni suradnik za poljoprivredu.

Dva urbanističko-građevinska inspektora dolaze i u Služba za inspekcijske poslove. Osim inspektora, jača se i Služba za unutrašnji nadzor koja će ponovno dobiti svoga šefa.

Foto:Anadolija / Gradska uprava Mostar

Stručnoj službi Gradskog vijeća potreban je savjetnik za propise, a po novom natječaju novi kadar potreban je i u Službi za kulturu, gdje će biti zaposlen stručni suradnik za kulturu.

Natječaj je, navodi se, otvoren 15 dana od objave natječaja u Službenim novinama Federacije BiH.

Inače, na dan 31. prosinca 2020. godine u organima Gradske uprave bilo je zaposleno 520 osoba, stoji u revizorskom izvješću. Grad Mostar je samo tijekom prošle godine za plaće i troškove zaposlenih izdvojio preko 14 milijuna maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close