Dm uručio donaciju DZ Mostar

Mostar: Otvorena šesta dm prodavnica

Domu zdravlja Mostar uručena donacija od 5.000 KM
Gospodarstvo / Posao | 04. 09. 2020. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu novog shopping centra „Retail park Plaza“ danas je u Mostaru otvorena nova dm prodavnica, šesta u gradu na Neretvi. Prodajna mreža najvećeg drogerijskog lanca u BiH sada broji 76 prodavnica u 44 grada, a građani Mostara od danas željene proizvode iz širokog asortimana proizvoda za njegu i ljepotu, bebe i kućanstvo te iz segmenta zdrave ishrane mogu potražiti na adresi Bišće polje bb.

Otvorenje nove prodavnice kompanija dm obilježila je i društveno odgovornim angažmanom u lokalnoj zajednici te je Domu zdravlja Mostar uručena donacija od 5.000 KM, namijenjena za nabavku zaštitne opreme koju će medicinsko osoblje koristiti prilikom liječenja pacijenata oboljelih od Koronavirusa.

''U ovo teško vrijeme izazvano širenjem pandemije Koronavirusa, donacija dm-a nas je veoma obradovala i bit će od značajne pomoći za naše uposlenike koji su svakodnevno izloženi kontaktima sa zaraženim pacijentima. Zahvalni smo dm-u na prepoznavanju te potrebe'', izjavio je Sandro Avmedovski, voditelj Odjela kućne njege Doma zdravlja Mostar, koji je jednosatnim radom na kasi podržao donaciju povodom otvorenja nove dm prodavnice.

Foto: PR DM / Radom na kasi podržana donacija

U ime kompanije dm, ček donacije je uručio Ante Milićević, regionalni menadžer. „Prije dvije godine otvorili smo petu dm prodavnicu u Mostaru i to na sjevernom izlazu iz grada, a osluškujući potrebe naših kupaca, danas otvaramo i šestu i to na južnom izlazu. Potrebe i zadovoljstvo naših kupaca uvijek su na prvom mjestu te željene proizvode iz već poznatih asortimana mogu potražiti na još jednoj lokaciji“, kazao je Ante Milićević.

Foto: PR DM  / Uručena donacija Domu zdravlja Mostar

Povodom otvorenja prodavnice dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce te im do 6.9. poklanja 15% popusta na ukupnu kupovinu, dok je na dan otvorenja svaka kupovina preko 30 KM nagrađena malim znakom pažnje. Za sve kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tijekom prva tri dana te iskoristiti popust od 15%, dm je osigurao ograničen broj kupona s istom vrijednosti popusta koji će kupci moći iskoristiti do 13.10.2020. Svi kupci pozvani su i da sudjeluju u nagradnoj igri koja traje do 18.9. te tako okušaju sreću u osvajanju vrijednih nagrada kao što su električni skuter Xiaomi 856 i dm poklon paket, laptop Lenovo IdeaPad i dm poklon paket te 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme nove dm prodavnice na adresi Bišće polje bb u „Retail parku Plaza“ je od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21.

Kopirati
Drag cursor here to close