Natječaj u tijeku

Mostar: Bolnica traži spremačicu, vodoinstalatera i laborante

Spremačica za rad u eko servisu treba imati završenu osmogodišnju školu
Gospodarstvo / Posao | 19. 07. 2019. u 16:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kantonalna bolnica ''Dr. Safet Mujić'' Mostar raspisalo je oglas za zapošljavanje spremačice, vodoinstalatera i laboranata.

Spremačica za rad u eko servisu treba imati završenu osmogodišnju školu, a za svoj rad odgovara glavnoj sestri/tehničaru bolnice.

U opisu posla stoji da obavlja sve poslove na održavanju čistoće bolesničkih soba, hodnika, ambulanti, sanitarnih i drugih prostorija bolnice na osnovu rasporeda koji je u nadležnosti glavne sestre/tehničara bolnice. U koordinaciji sa  glavnim sestrama/tehničarima odjela,više puta, brine o deponiranju smeća na određeno mjesto.

Po završetku radnog vremena, stoji u oglasu, provjerava i ostavlja u sigurnom stanju prozore, vrata, vodovodne i električne instalacije, ali obavlja i druge poslove u vezi sa spremanjem i čišenjem po nalogu.

Spremačica se zapošljava na neodređeno radno vrijeme.

Oglas je objavljen na stranici Službe za zapošljavanje HNŽ-a u petak, a bit će otvoren osam dana.

Bolnica je ponovila javni oglas za pozicije dva laborantska tehničara i vodoinstalatera.

Foto: Pixabay / Mikroskop

Jedan laborant bit će zaposlen na odjelu za mikrobiološku dijagnostiku do povratka radnice sa porodiljskog odsustva, dok će drugi biti zaposlen na odjelu za medicinsko-biokemijsko laboratorijsku dijagnostiku do povratka radnika sa bolovanja.

Na bolovanju je i vodoinstalater te je potreban jedan izvršitelj za zamjenu.

On održava, popravlja i nadzire vodovodne i sanitarne instalacije, vodi brigu o postrojenjima za pripremu vode u sterilizaciji, laboratoriju i OP bloku.

Foto: Ilustracija / Vodoinstalater

Osim toga, vodi brigu o racionalnoj potrošnji vode, zatim o ispravnosti unutarnje i vanjske hidrantske mreže te o strojevima za pranje. Pri tom, otklanja nedostatke dobivene prijavom kvarova, obavlja i druge poslove po nalogu šefa, a obavlja i druge  stručne  poslove  u skladu sa zanimanjem i radnim mjestom.

Uvjet zaposlenja je da je kvalificirani vodoinstalater sa jednom godinom rada u struci.

Laboratorijski tehničari moraju imati završenu medicinsku školu – laboratorijski smjer, položen stručni ispit te posjedovati certifikat za samostalan rad i poznavanje rada na računaru.

Ovaj ponovljeni oglas također je objavljen u petak te će trajati osam dana, a ako se nitko ne prijavi, natječaj će trajati još toliko dana.

Kopirati
Drag cursor here to close