Žene u biznisu

Prijavite se u Klub visokih peta u Mostaru

Klub je jedna od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, posvećen poslovnim ženama, prije svega poduzetnicama i menadžericama
Gospodarstvo / Posao | 18. 02. 2019. u 10:29 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: americatv.com. / ilustracija

Klub Visokih peta jedna je od regijskih aktivnosti grupe Bisnode, posvećena poslovnim ženama, prije svega poduzetnicama i menadžericama, kao platforma za stvaranje novih poslovnih prilika za žene u biznisu.

Druženja Kluba su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele predstaviti svoje projekte, razmijeniti iskustva i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Analitička bonitetna kuća Bisnode BH, dio grupacije Bisnode, najvećeg europskog provajdera poslovnih informacija sa sjedištem u Švedskoj, prvi ovogodišnji Klub Visokih peta organizuje u Mostaru, u saradnji sa Asocijacijom poslodavaca Hercegovine i uz podršku Udruženja Poduzetnice IN i LUX Business Bara.

Prvi Klub Visokih peta u Mostaru biće prilika za razgovor o ženama u biznisu u Hercegovini, o službenim brojkama, ali i vlastitim iskustvima. Naš partner u organizaciji Kluba predstaviti će svoje planove za podršku poduzetnicama Hercegovine.

"Asocijacija poduzetnika Hercegovine ima za cilj promicati prava i interese poduzetnika i poduzetnica diljem Hercegovine i šire. Ovim prvim korakom suradnje s kućom Bisnode i LUX- om, želja nam je okupiti snažne žene Hercegovine koje sa svojim ljudskim pričama o padovima i uspjesima niihovih poslova i razvoja brendova inspiriraju druge u osnaživanju gospodarstva i ekonomije regije i šire. Radujemo se dolasku i druženju u nadi kako ćemo u skorije vrijeme upravo mi ispred APH stvoriti jaku mrežu žena Hercegovine", izjavila je predstavnica APH Helena Lončar.

Svoje aktivnosti u promociji pozitivnih vrijednosti u društvu te osnaživanje i povećanje vidljivosti žena u privrednom životu, predstaviće i predsjednica Udruženja Poduzetnice IN, Lejla Tufo a svoja iskustva s nama podijelit će poduzetnice Kristina Dujmović, Marija Kostić, Jasmina Šoše Ćušić, Ema Badžak, Iva Kovačević, Ines Jarak i Marija Ćeškić, koje će svojim proizvodima I uslugama obradovati sve vas koje dođete na druženje.

Za druženje smo s razlogom izabrali LUX Business Bar, koji, kako je izjavio Kristian Marić, Business Development Manager, "ima za cilj promociju i rad ženskog poduzetništva i žena u poduzetništvu te ovom prilikom s ponosom i radošću najavljujem početak suradnje s Bisnodeom i prvi Klub Visokih Peta u Mostaru."

Stoga vas pozivamo u četvrtak, 21. 2. u 14 sati u Lux Business Bar na lijepo druženje i poslovno umrežavanje. I ne zaboravite: prijava je obavezna do srijede, 20. 2. 2019. do 15 sati, kliknite na ovaj LINK ZA PRIJAVU. Pripremite vizitke i dobro raspoloženje!

Kopirati
Drag cursor here to close