60 vježbenika

Kandidati pod šiframa: Vlada HNŽ-a umjesto 40 odabrala 60 vježbenika

Odabrani kandidati dužni su pristupiti potpisivanju ugovora koje će biti održano u petak, 28. prosinca 2018. godine, u 09:00 sati u zgradi Vlade HNŽ (dvorana) - Stjepana Radića 3, Mostar.
Gospodarstvo / Posao | 19. 12. 2018. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije izabrala je 60 vježbenika za prijem u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela  i institucije HNŽ-a s kojima planira zaključiti ugovor.

Odabrani kandidati dužni su pristupiti potpisivanju ugovora koje će biti održano u petak, 28. prosinca 2018. godine, u 9:00 sati u zgradi Vlade HNŽ (dvorana) - Stjepana Radića 3, Mostar.

''Istodobno obavješćujemo kandidate o tomu kako Vlada HNŽ, u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje, poduzima mjere kako bi osigurala sredstva za prijam dodatnog broja vježbenika s već utvrđenog popisa, o čemu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni'', navedeno je iz Vlade HNŽ-a.

Vlada je navela kako je odluka o prijemu vježbenika donesena temeljem raspisanog Javnog poziva  za prijam vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela  i institucije Hercegovačko-neretvanske županije objavljenog 24.8.2018. godine. 

Tada je Vlada Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) navela u javnom pozivu kako prima 40 vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela i institucije HNŽ-a.

Popis kandidata pod šiframa možete pogledati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close