Od susreta do rezultata

Gospodarstvenici iz BiH i Norveške na druženju u Počitelju

''Važno je da dolazi do susreta poput ovoga, jer je to jedan od načina preko kojih se postižu konkretni poslovni rezultati''
Gospodarstvo / Posao | 31. 07. 2018. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička agencija Kula – Turist organizirala je proteklih dana u Počitelju susret i druženje predstavnika Gospodarske komore Norveške i Bosne i Hercegovine predvođenih predsjednikom Odbora Seadom Šejtanićem sa potencijalnim članovima.

Veleposlanik BiH u Kraljevini Norveškoj Nedim Makarević objašnjava da je spomenuta komora jedna od bitnih kontaktnih točaka za mala i srednja poduzeća u obje zemlje koja su u potrazi za novim kupcima i partnerima. Ova komora posjeduje adekvatnu mrežu na norveškom i bosanskohercegovačkom tržištu, kao i stručnost u raznim segmentima, prodajnim kanalima te umrežavanju sa potencijalnim poslovnim partnerima.

''Važno je da dolazi do susreta poput ovoga, jer je to jedan od načina preko kojih se postižu konkretni poslovni rezultati'', naglašava ambasador Makarević koji se i sam angažirao na jačanju veza gospodarstvenika iz dvije zemlje.

Značaj i podršku umrežavanju privrednika dao je i predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH Edin Mušić. On je podržao inicijativu Komore o nastavku ulaganja u BiH, te izrazio zahvalnost na dosadašnjim investicijama i nesebičnoj pomoći Norveške Bosni i Hercegovini, posebno u poslijeratnoj obnovi.

Sudionici susreta obišli su zajedno sa članovima Udruženja likovnih umjetnika BiH (ULUBiH) prostorije Internacionalne umjetničke kolonije Počitelj te se upoznali sa njihovim radom.

Kopirati
Drag cursor here to close