FZZZ

Novi sustav apliciranja na programe sufinanciranja zapošljavanja

U sklopu novog sustava, svaki poslodavac se mora prethodno registrirati na web portalu tog zavoda
Gospodarstvo / Posao | 04. 02. 2020. u 12:21 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalni zavod za zapošljavanje (FZZZ) od ove godine uvodi novi sustav apliciranja na programe sufinanciranja zapošljavanja. U sklopu novog sustava, svaki poslodavac se mora prethodno registrirati na web portalu tog zavoda. To se odnosi na sve poslodavce - one koji prvi put apliciraju, koji su ranije aplicirali, ali i one koji su već registrirani na portalu Zavoda i potrebno je da ažuriraju podatke.

''Riječ je zapravo o prethodnoj registraciji poslodavaca na web portalu FZZZ kako bi kasnije, kada budu objavljeni javni pozivi za sudjelovanje u programima zapošljavanja, poslodavci koji su registrirani, mogli lakše aplicirati na naše mjere'', kazao je Feni glasnogovornik Zavoda Haris Čuljević.

Napomenuo je da se svaki poslodavac mora prethodno registrirati na web portalu FZZZ jer je to preduvjet za apliciranje na mjere aktivne politike zapošljavanja, a javni poziv za te mjere bi trebao biti uskoro objavljen.

''Dakle, ovo je samo, da tako kažemo, čin registracije poslodavaca koji će kasnije aplicirati. Još uvijek se ne aplicira na mjere aktivne politike zapošljavanja. Period registracije počeo je od 3. veljače ove godine i trajat će sve do objave javnog poziva, koja se očekuje krajem drugog mjeseca'', dodao je Čuljević.

Kopirati
Drag cursor here to close