FERK

Dva nacrta dozvola za naftno gospodarstvo izdana tvrtki iz Stoca

Usvojeno je pet nacrta dozvola iz naftnog gospodarstva podnositelja zahtjeva : "Arex“ d.o.o. Gradačac, „Sičaja“ d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje, "Pažin“ d.o.o. Stolac ( 2 nacrta) i "Kakanj Petrol“ d.o.o. Kakanj.
Gospodarstvo / Posao | 13. 04. 2021. u 16:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine – FERK na današnjoj redovitoj sjednici izdala je dozvolu za proizvodnju električne energije podnositelju zahtjeva Team:Media d.o.o. iz Vogošće, i to za dvije solarne fotonaponske elektrane na području naselja Pješivac, općina Stolac.

FERK je izdao obnovljenu dozvolu za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om podnositelju Polo d.o.o. Kalesija i dozvolu za gospodarsko društvo d.o.o. Barel Cazin.

Osim toga, iz sektora naftnog gospodarstva, izdana je dozvola za transport naftnih derivata cestovnim prometom za podnositelja Polo d.o.o. Kalesija, priopćeno je iz FERK-a.

Na današnjoj sjednici usvojena su i četiri nacrta dozvola iz sektora električne energije podnositelja zahtjeva: "DOM 90“ d.o.o. Čitluk za solarnu elektranu u naselju Gornji Veliki Ograđenik , općina Čitluk, MTA Energy“ iz Tešnja za solarnu elektranu u naselju Raduša općina Tešanj, "AM“ iz Zenice za solarnu elektranu na adresi Armije R BiH 32, Grad Zenica i "Modea" iz Tešnja za solarnu elektranu u naselju Trepče, općina Tešanj.

Usvojeno je i pet nacrta dozvola iz naftnog gospodarstva podnositelja zahtjeva : "Arex“ d.o.o. Gradačac, „Sičaja“ d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje, "Pažin“ d.o.o. Stolac ( 2 nacrta) i "Kakanj Petrol“ d.o.o. Kakanj.

Zainteresirane osobe imaju mogućnost pregledati nacrte dozvola na web stranici www.ferk.ba i dostaviti pisani komentar na nacrte do 22. travnja 2021. godine do 10 sati, poštom na adresu Kneza Domagoja 12 A, Mostar, kao i na elektroničku adresu [email protected].

Na kraju, FERK je donio dva rješenja po žalbi kupaca na akte koje je donijelo JP Elektroprivreda BiH d.d. – Sarajevo, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close