Nezadovoljstvo

Dom zdravlja Mostar najavio štrajk

''Služba Hitne medicinske pomoći će raditi kontinuirano i zbrinjavati sva hitna stanja. Ambulante obiteljske medicine primat će pacijente sa akutnim stanjima koji zahtijevaju hitan prijem i intervenciju....''
Gospodarstvo / Posao | 09. 02. 2018. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dom zdravlja Mostar najavio je štrajk za 12. veljače te je, zamolivši pacijente za razumijevanje i strpljenje, objavilo kako će pojedini odjeli raditi za vrijeme štrajka.


''Služba Hitne medicinske pomoći će raditi kontinuirano i zbrinjavati sva hitna stanja.  Ambulante obiteljske medicine primat će pacijente sa akutnim stanjima koji zahtijevaju hitan prijem i intervenciju. Služba zubozdravstvene zaštite će primati pacijente koji zahtijevaju hitan prijem i intervenciju. Odjel radiološke dijagnostike će primati pacijente sa uputnicom „CITTO“. Odjel kućne njege će zbrinjavati sva stanja koja zahtijevaju hitnu intervenciju kod nepokretnih i iznemoglih osoba. Higijensko-epidemiološka služba će raditi kontinuirano. Odjel medicinsko-biokemijskog laboratorija će primati sve pacijente s uputnicom. Prometna služba radit će kontinuirano. Bolovanja koja su u tijeku ispisuju se kontinuirano. Onkološki pacijenti i trudnice će biti primljeni redovito'', navodi se u obavijesti Doma zdravlja.

Kopirati
Drag cursor here to close