Samir Heralić

Bosanac izabran za jednog od najuspješnijih poduzetnika u Beču

Tridesetpetogodišnji Samir Heralić, rođeni Banjalučanin koji živi i radi u Beču, dobio je još jedno priznanje za uspješan biznis koji vodi u Austriji.
Gospodarstvo / Posao | 14. 10. 2021. u 16:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tridesetpetogodišnji Samir Heralić, rođeni Banjalučanin koji živi i radi u Beču, dobio je još jedno priznanje za uspješan biznis koji vodi u Austriji.

Heralić je sa samo pet godina uslijed nemilih ratnih događanja napustio Banja Luku i s majkom otišao put Beča, u kojem je dobio nagradu za poduzetnika godine u 15. bezirku.

''Nagradu sam dobio na izboru koji organiziraju grad Beč i gospodarska komora. Svaki dan sa svojim radnicima radim na unaprjeđenju poslovanja, a nagrade su dodatni vjetar u leđa. Grad Beč se sastoji od 23 okruga (njem. Bezirk), a svaki je poput gradića unutar grada. Naša radnja u 15. bezirku se prostire na 350 kvadrata i svakodnevno dobivamo pohvale za njen izgled, ali i naše proizvode'', kaže Samir Heralić.

Njegova tvrtka VivaColor, trenutno je jedna od najvećih brzorastućih kompanija u oblasti prodaje boja i lakova u Austriji.

''Činjenica da se možemo pohvaliti i partnerstvom s njemačkim gigantom Caparolom sve govori. Polako širimo biznis, tako da su naši proizvodi zastupljeni širom Austrije. Imamo vrijednu ekipu radnika, a da bi zadržali kvalitetu proizvoda širimo se polako i planski. Uspostavio sam i kontakte s potencijalnim poslovnim partnerima u BiH i nadam se da će se već naredne godine boje brenda VivaColor moći kupiti i u mojoj domovini. U 2021. godini smo proširili asortiman i pod našim brendom imamo 30 proizvoda lakova, unutrašnjih i fasadnih boja'', kaže Heralić koji je i vlasnik jedne velike radnje za prodaju opreme za zaštitu na radu koja se nalazi u  5. bezirku u Beču.

Njegov razvojni profesionalni put išao je od predstavnika jedne austrijske tvrtke koja proizvodi boje i lakove do direktora i vlasnika VivaColora, a vrši i zastupništvo njemačke tvrtke 4CR, jednog od vodećih dobavljača u sektoru autoreparature.

''Ništa to nije došlo preko noći. Iza uspjeha je veliki moj i trud svih radnika, te podrška obitelji'', rekao je na kraju Heralić.

Kopirati
Drag cursor here to close