Kreativna kampanja

Bingo još jednom pokazao zašto je lider na bh. tržištu

Pogledajte najnoviji spot i uživajte u čaroliji praznika.
Gospodarstvo / Posao | 01. 12. 2017. u 17:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tuzlanska kompanija Bingo već nekoliko godina unazad nije samo lanac trgovina, riječ je o omiljenom mjestu za kupovinu građana širom BiH. Podrška promociji domaćih proizvoda, drugačiji pristup komunikaciji s kupcima, kreativne kampanje i društvena odgovornost, te ono po čemu se ova domaća kompanija najviše ističe - pristupačne cijene, pokazatelj su da se može drugačije raditi i biti lider, priopćeno je.

Imajući u vidu potrebu za novim pristupom u komunikaciji sa svojim kupcima, Bingo je u proteklom periodu kreirao nekoliko zanimljivih marketinških kampanja, putem kojih je poslao jasnu poruku da u Bingu nema visokih cijena. Tako su svi oni koji su bar jednom ušli u neko od prodajnih mjesta ovog trgovačkog lanca, mogli primijetiti atraktivne Bingose–maskote koje predstavljaju niske cijene.

Sve ovo dobitna je formula za uspjeh te domaće kompanije, a ono što su ostavili za kraj godine pokazatelj je da se ne namjeravaju zaustaviti. Osim što je kralj dobrih cijena, Bingo je pokazao i svoju emotivnu stranu, potičući pozitivne emocije kroz novi praznični video.S vaki izazov lakše je savladati uz malu pomoć, a osim obitelji i prijatelja uvijek možete računati na vaše omiljeno mjesto za kupovinu.

Pogledajte najnoviji spot i uživajte u čaroliji praznika.

Video: 
Kopirati
Drag cursor here to close