Red, rad i disciplina

Bešlić Mostarcima čestitao praznik, graha nema

''Ovaj praznik iznova nas upozorava kako postoji veliki broj onih, kako u našem gradu tako i u cijeloj državi, koji ne mogu ostvariti jedno od temeljnih ljudskih prava…'', rekao je Bešlić.
Gospodarstvo / Posao | 30. 04. 2019. u 15:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto; Bljesak.info / Ekološki osviješten mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić čestitao je u svoje osobno i uime Gradske uprave Mostara 1. svibnja - Međunarodni praznik rada svim građankama i građanima Mostara i Bosne i Hercegovine.

''Ovaj praznik predstavlja dan solidarnosti radnika cijelog svijeta i iznova nas upozorava kako postoji veliki broj onih, kako u našem gradu tako i u cijeloj državi, koji ne mogu ostvariti jedno od temeljnih ljudskih prava - pravo na rad'', naveo je Bešlić.

Dodao je kako nas Prvi svibnja ''snažno podsjeća na potrebu da svakodnevno ulažemo kao pojedinci i društvo u cijelost sve svoje napore kako bismo stvoriti društvo u kojem će radnici moći dostojanstveno živjeti od svoga rada''.

Kako doznajemo, ove godine neće biti prvomajskog, sindikalnog graha, a, ukoliko to vrijeme dozvoli, Mostarce će razbuditi tradicionalna budnica Hrvatske glazbe Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close