B2B networking

B2B by Bisnode On Sarajevo Unlimited 2017. Global Connections

Bisnode Speed Networking se pokazao kao savršen alat za postizanje ciljeva Unilimited foruma.
Gospodarstvo / Posao | 03. 11. 2017. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bisnode je jučer, u sklopu drugog regionalnog foruma inovacija Sarajevo Unlimited 2017. organiziralo B2B networking, otvoren ne samo za registrirane sudionike foruma već i za sve zainteresirane da, po načinu Bisnode Speed Networkinga, efikasnog načina za upoznavanje novih poslovnih partnera.

Ovaj koncept omogućava da se u vrlo kratkom vremenu predstavi biznis velikom broju sudionika, što će, vjerujemo, biti dragocjen izvor informacija svakom star-up-u, inovatoru, mladom poduzetniku, ali i institucijama i domaćim i stranim investitorima koje okuplja Sarajevo Unlimited forum.

Umrežavanje je ovoga puta imalo i međunarodni karakter, uz sudjelovanje, između ostalih, i menadžera investicijskog Fonda inovacija i tehnologija iz Slovačke, kao i predstavnika Group Innovations u Deutsche Telekom AG Erika Meijera, koji je jedan od ključnih govornika na Sarajevo Unlimited.

''Predstaviti Erika Meiera u sklopu Bisnode Speed Networkinga nam je bilo osobito zadovoljstvo radi njegovog backgrounda: Meijer je u području tehnologije i inovacije na području Deutsche Telekoma odgovoran za digitalnu transformaciju za globalnu platformu za isporuku usluga. Uključen je u širenje ideja za umjetnu inteligenciju i učenje strojeva, koji se kreću od hibridnih botova za službu za korisnike i automatizaciju procesa robota do strategija odlučivanja u oblasti upravljanja klijentima i upravljanja prihodima, suradnja u kombinaciji fonter startupsa u području AI / ML i globalnih igrača kao što su npr. IBM, Microsoft, Facebook, Google i Amazon.

Uz sve ovo, Bisnode Speed Networking se pokazao kao savršen alat za postizanje ciljeva Unilimited foruma, koja je namijenjena širenju poduzetništva, povezivanju pokretača lokalnih start-upa sa stručnjacima iz različitih krajeva svijeta, koji mogu doprinijeti razvoju projekata i njihovom proboju na međunarodno tržište.

Inače, Bonitetna kuća Bisnode BH je dio međunarodne grupacije Bisnode AB sa sjedištem u Stockholmu, kojeg u 18 zemalja EUrope kao pouzdanog partnera koriste mala, srednja i velika preduzeća, banke, osiguravajuće kuće i leasing kompanije i nevladine organizacije.

Od 2004. je i globalni strateški partner najstarije američke bonitne kuće Dun & Bradstreet koja posjeduje najveću svjetsku komercijalnu bazu podataka, s više od 25 milijuna podataka o poduzećima iz 220 država.

Bisnode pomaže u izboru novih ključnih kupaca ili dobavljača, analizira tržište i priprema strategije kao i rješenja koji pravna lica koriste za pripremu segmentacije tržišta i kupaca, strategiju prodaje, monitoring partnera, definiranje konkurencije i tržišne pozicije.

 

Kopirati
Drag cursor here to close