Profesionalni neuspjeh

U SPARK-u Fuckup Nights Mostar Vol.4

Na ovom događaju ćete vidjeti i poslušati kolumnisticu, pjesnikinju i društveno angažiranu aktivisticu Martinu Mlinarević Sopta, foto/videografe Gorana Stojkića i Marka Šotru (Studio BONK), te projekt menadžericu Jovanku Sabljić (Budi zdrav ko dren).
Gospodarstvo / Posao | 19. 08. 2019. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fuckup Nights globalni je pokret u kojem ljudi dijele priče o profesionalnom neuspjehu - na svakom događaju 3 ili 4 govornika dijele svoje priču o neuspjehu koristeći 10 slika u 7 minuta. Trenutno u 300+ gradova i više od 90 zemalja, Fuckup Nights je najbrže rastući pokret za inovatore i kreativce na planeti.

Fuckup Nights vjeruje da su ovakvi teški razgovori pozitivan korak ka dobrobiti i stvaranju svijeta koji nije vođen egom. Više učimo iz neuspjeha nego iz priča o uspjehu. Događaji slave pokušaje, a ne stigmatiziranje neuspjeha, zabavni su i sjajni za umrežavanje.

Na ovom događaju ćete vidjeti i poslušati kolumnisticu, pjesnikinju i društveno angažiranu aktivisticu Martinu Mlinarević Sopta, foto/videografe Gorana Stojkića i Marka Šotru (Studio BONK), te projekt menadžericu Jovanku Sabljić (Budi zdrav ko dren). Oni će podijeliti svoje priče o neuspjehu.

Prva gošća četvrtog Fuckup Nights Mostar je Martina Mlinarević Sopta, jedna od najomiljenijih autorica u regiji. Martina će se osvrnuti na turbulente godine iza sebe koje su obilježili brojni pritisci i prijetnje, ali i na proživljavanje osobne životne borbe. Ipak je svojim cinizmom i humorom uspjela navladati svoje "fuckupe". Poslije Martine “fuckup” mikrofone preuzimaju Goran Stojkić i Marko Šotra iz studija BONK, a govorit će o greškama i neuspjesima koje su imali dok su pokretali svoj foto/video studio, ali i u daljnjem radu, poput potpunog brisanja materijala s nekog vjenčanja i slično. Zadnju gošću za ovaj meetup ste imali priliku upoznati u našoj emisiji SPARK talks, gdje će govorila o svojim uspjesima, no Jovanka Sabljić će ovaj put dodirnuti i onu drugu stranu poduzetničkog svijeta.

Fuckup Nights Mostar Vol.4 se održava 30.8.2019. u SPARKu (Mostar) u 18 sati. Ulaz je besplatan, no preporučujemo rezervaciju svog mjesta preko aplikacijske forme.

Partneri događaja su NSoft, Sportradar, i INTERA technology park.

Kopirati
Drag cursor here to close