Fly Emirates, Fly Better

Želite raditi? Emirates je u potrazi za kabinskim osobljem u Mostaru

Ove nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu.
Gospodarstvo / Posao | 04. 12. 2019. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrakoplovna tvrtka Emirates iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zbog povećanog broja letova ponovno u BiH organizira Dane otvorenih vrata za prijam novih članova kabinskog osoblja u Mostaru.

Ova zrakoplovna tvrtka, koja već nekoliko godina po anketama putnika nosi epitet najbolje zrakoplovne kompanije u svijetu, Dane otvorenih vrata organizira u Mostaru 17. prosinca ove godine u prostorijama hotela Mostar.

Cabin Crew | Emirates Group Careers

As Emirates Cabin Crew your day starts on a plane and ends with you exploring a new city. Explore videos where you can hear from our crew and find out about the benefits Emirates offers, and what it's like to live in the exciting city of Dubai.

Uvjeti za prijam kabinskog osoblja, kako piše na njihovim službenim stranicama, jesu da imate najmanje 21 godinu u trenutku pridruživanja, doseg ruke od 212 cm dok stojite na prstima, minimalnu visinu 160 cm, da dobro poznajete engleski jezik i u pismu i u govoru, da nemate vidljivih tetovaža dok ste u odori kabinskog osoblja Emiratesa, a kozmetičke i zavojne obloge nisu dopuštene, te da imate uredan zdravstven karton i odgovarajući indeks tjelesne mase.

Ove nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući i nedavno proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit paket koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupnju i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju.

Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.

Države bivše Jugoslavije omiljene su destinacije u kojima direkcija Emiratesa traži kabinsko osoblje.

Kopirati
Drag cursor here to close