Poziv na Klub Visokih peta u Čapljini

Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.
Gospodarstvo / Posao | 27. 05. 2019. u 20:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drage dame, zahvaljujući izuzetnoj suradnji sa Gradom Čapljina, Bisnode po drugi put Klub Visokih peta organizira u Hercegovini, u restoranu Villa Rustica, koji se nalazi na samom izlasku iz Čapljine, prema naselju Struge, u prekrasanom ambijentu rimskoga grada Mogorjela, koji se ubraja među najpoznatije spomenike rimskog doba u BiH.

Kao što već znate, druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Družimo se i dalje sa istim ciljem - kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira bh. poslovne žene da budu aktivnije i samosvjesnije.

Uz nezaobilazno umrežavanja po principu Bisnode Speed Networkinga, čekaju vas interesantne priče, nova poznanstva i lijepi pokloni.

"Ne zaboravite da je ovo prije svega poslovni networking event, stoga obavezno se prijavite na LINK, pripremite vizitke i dobro raspoloženje", stoji u pozivu.

Kopirati
Drag cursor here to close