Veliki odziv

Intera 'Moja praksa': 60 mladih dobilo priliku za stjecanje radnog iskustva

U deveti ciklus programa 'Moja praksa' uključilo se 11 renomiranih poduzeća s ukupno 12 projektnih zadataka iz područja financija i administracije, marketinga, razvoja software-a i inženjerskih usluga.
Gospodarstvo / Posao | 09. 03. 2018. u 01:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom prošlog mjeseca, Intera Tehnološki Park je otvorio prijave za novi ciklus programa 'Moja praksa' pozivajući sve zainteresirane mlade, visokobrazovane ljude da se odvaže na korak ka prvom radnom iskustvu.

Gotovo 100 mladih ljudi kroz tri tjedna je ispunilo prijavni obrazac na osnovu kojeg se proveo selekcijski proces nakon kojeg je gotovo 60 njih dobilo priliku za stjecanje radnog iskustva u stvarnom poslovnom svijetu.

Deveti ciklus programa 'Moja praksa' službeno je započeo u srijedu, 7.3. održavanjem prvog treninga na temu timskog rada. Podijeljeni u dvije grupe s ciljem kvalitetnijeg izvođenja treninga, polaznici su od predavača imali priliku čuti o važnosti i osnovnim elementima timskog rada, te na taj način steći znanja koja će im uvelike pomoći tijekom trajanja programa, ali i u budućem poslovnom razvoju.

Kroz sljedeća tri mjeseca polaznici će proći još četiri treninga na kojima će usvajati komunikacijske i prezentacijske vještine te vještine vođenja i traženja zaposlenja. Paralelno s treninzima polaznici će u timovima raditi na projektnim zadacima koja su za njih, prema vlastitim potrebama, kreirala lokalna poduzeća.

U deveti ciklus programa 'Moja praksa' uključilo se 11 renomiranih poduzeća s ukupno 12 projektnih zadataka iz područja financija i administracije, marketinga, razvoja software-a i inženjerskih usluga.

Intera Tehnološki Park se zahvaljuje poduzećima Adepto Company, Alfa Therm, Aluminij, Alviral, Degordian, EkoDizajn, HT Eronet, Institut Ergon, Markeza, North Cape Software i UniCredit Bank koji su postali dijelom ovog programa koji će mladim ljudima pomoći u traženju zaposlenja, a poduzećima u traženju novih kadrova.

Kopirati
Drag cursor here to close